Hogyan tölthet le több ezer Ford fotót és brosúrát ingyen?

A Ford Heritage Vault egy digitális gyűjtemény, amely több mint 100 éves kék ovális történelemmel rendelkezik, és üzleti célra nyitva áll.

https://anchor.fm/podcars8

Első alkalommal, Ford nyilvános fogyasztásra nyitotta meg fotóarchívumát. Ez alatt azt értjük, hogy a Kék Ovális hozzáférést biztosít egy őrülten átfogó adatbázishoz a Ford történeteiről, amelyet fotókon és brosúrákban közölnek, beleértve az amerikai és az egyesült királyságbeli járműveket is. Ezt a digitális archívumok szent grálát hívják Ford Heritage Vault. És ingyenesen használható.

EXKLUZÍV (SEHOL MÁSHOL NEM HALLHATÓ!) FORD PODCASTOK A BEGURULVA ÉS A PODCARS OLDALAKON!

Az Örökség Története

A Heritage Vault a Ford történetének kezdete óta nyúlik vissza, így fényképészeti bizonyítékokat talál az 1903-as eseményekről, beleértve az A modellt és még a 999 versenyautót is. A Ford szerint mintegy 10 000 fényképet és brosúrát adott hozzá, és napi mintegy 3000 letöltést követ. Nehéz a Ford első századában, de még mindig talál néhány esélyt, és 2004-től kezdődik. A Ford megígérte, hogy továbbra is anyagot fog hozzáadni. A fotók a színskálát futtatják, beleértve a stúdiót, a pózot, a fellépést és a vezetést, és fekete-fehér és színes is.

Útvizsgálat Az Archívumban

A Heritage Vault kereshető, tehát ezt merítettük. Gépeltük a “Mustang” -ot a kezdőlapra, és 741 mérkőzést kaptunk. Ugyanez a helyzet a “Ford Mustang” -val 735 eredményt hozott. Ezután kipróbáltuk a “Mustang” -ot az Összetett keresés funkcióban, először az üres keresési sorban, és 316 találatot kaptunk. Amikor ugyanúgy kipróbáltuk a “Ford Mustang” -ot, 735-et kaptunk. Aztán kipróbáltuk a “Ford Mustang” -ot a make / model mezőben, és újra megkaptuk a 316-at. Úgy tűnik, hogy tökéletesen finom eredményeket fog elérni, ha ragaszkodik az alapmenü szűrőhöz, de kipróbálhatja a variációkat is, ha van valami konkrét, amit vadász.

Van egy zajos lehetőség a szín szerinti kereséshez. 47 mustangot adott ki különböző korszakokból, amikor vörösre kértünk. Ezen archívumok egyik legszebb kínálata a régi brosúrák. Szűrheti a keresést, hogy csak azokat jelenítse meg, amelyeket megtekinteni vagy letölteni szeretne. A weboldal alján található egy nyilatkozat is, amely a videóra és a hangra vonatkozik. Persze, ez egyszerűen a jogi nyilatkozat általános másolata és beillesztése, de kívánságos gondolkodással járunk, hogy az ilyen formátumú járműtartalom is megjelenhet. Csak azt mondjuk, hogy — üdvözöljük azt a gondolatot, hogy egy nap elveszítsük a régi Ford reklámok nézését.

Egy másik tipp: Dobjon véletlenszerű szavakat a keresési mezőbe. Például “katonai” keresést végeztünk, és brosúrát kaptunk az F-7-ről, amelyet egyébként nem gondoltunk volna keresni. “A “Shelby” megkapta nekünk az itt látható groovy Free Wheelin ‘/ Ford Wheelin’ “könyvet”, amelyet érdemes megnézni.

Nem Csak A Ford-Specifikus Autók, Teherautók És Terepjárók

A Heritage Vault fényképeket és brosúrákat tartalmaz minden Ford márkáról, beleértve az Edsel-t, a Mercury-t és a Lincoln. Vannak olyan eszközök is, amelyek az Egyesült Királyság modelljeihez kapcsolódnak, mint például a Zodiac és a Thames kisteherautó. Anyag található a nehéz tehergépjárművekre, traktorokra, dízelüzeműekre stb.

motortrend