Két villamos összeütközött a Petőfi hídon

    A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfő este a honlapján azt írta, hogy a 4-es villamos a Corvin-negyed és Újbuda-központ között nem közlekedett, a kimaradó szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat. A 6-os villamos a Corvin-negyed és a Móricz Zsigmond körtér között nem járt.


    A katasztrófavédelem az MTI-t arról tájékoztatta, hogy két villamos ráfutásos balesetet szenvedett a IX. kerületben, a Petőfi hídon, a Boráros tér közelében, a Pestről Budára vezető oldalon. Az ütközés következtében mindkét villamos leszaladt a sínekről.

Hatan megsérültek a nagykörúti villamosbalesetben hétfő este Budapesten – közölte az Országos Mentőszolgálat az MTI-vel. 

Az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy a mentők egy súlyos és öt könnyebb sérültet szállítottak kórházba a helyszínről.


    A balesethez riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat és a mentőket is.


    Az elhúzódó műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.


Kedd hajnalban hlyreállt a közlekedés a 4-es és a 6-os villamos vonalán

    Újra teljes útvonalon közlekedik a 4-es és a 6-os villamos – írták a BKK Info Facebook-oldalon kedd hajnalban.

    Hétfő este a Petőfi hídon két villamos összeütközött, ezért nem járt a 4-es és a 6-os villamos egy szakaszon.


    A katasztrófavédelem az MTI-t korábban arról tájékoztatta, hogy két villamos ráfutásos balesetet szenvedett a IX. kerületben, a Petőfi hídon, a Boráros tér közelében. Az ütközés következtében mindkét villamos leszaladt a sínekről.


    Az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy a mentők egy súlyos és öt könnyebb sérültet szállítottak kórházba a helyszínről.