Közel a 2024-es Hyundai Konahoz Dél-Koreában

A Hyundai még nem jelentette be a 2024-es korona teljes előírásait

A második generáció Hyundai Kona néhány nappal ezelőtt mutatták be, és már egy prototípust észleltek közelről Dél-Korea.

Míg a Hyundai modellek Az elmúlt évet unalmasnak és inspirálatlannak lehet tekinteni a tervükben, a mai Hyundais éppen ellenkezőleg. Az olyan járművektől, mint a Palisade, az Elantra és a Tucson, az autógyártó tervezői nem félnek nyilatkozatot tenni. Éppen ezt tették a 2024-es Kona-val.

A CarSceneKorea által észlelt példa egy N Line modell volt. Mint minden más 2024-es Kona-változat, teljes szélességű LED-es fénysávval rendelkezik, míg a fő fényszórók és a magas fényszórók a fascián lejjebb helyezkednek el. A Hyundai az új Konát is fel van szerelve egy átalakított lökhárítóval és elsötétített ráccsal.

Nem csak az új Kona elülső homlokzata teszi ki a kilépő modellből. Az oldalsó profil néhány elemet inspirált a Tucson, leginkább a drámai kerékívívek és vonalak, amelyek oldalukon vannak, akárcsak a Tucson és az Elantra, a cég ‘ Parametrikus dinamika ’ tervezési részleteinek és az érzéki sportosság tervezési filozófiájának felszerelése.

A második generáció hátulja SUV szintén teljesen új. Van egy könnyű sáv, amely a szélesség mentén húzódik, miközben maguk a hátsó lámpák, a reflektorok és a irányjelzők külön egységekben vannak elhelyezve a lökhárítón. Mivel ez egy N Line verzió, egy szemet gyönyörködtető diffúzort és iker kipufogócsövet is ringat, amelyek szintén részesülnek az új kialakítás előnyeiből.

A Hyundai még nem tette közzé a 2024-es Kona-ra vonatkozó teljes specifikációt, de megerősítette, hogy 5,9 hüvelyk ( 150 mm-rel hosszabb ), mint a kimenő modell. Ezenkívül 1 hüvelyk ( 25 mm ) szélesebb.

carscoops

https://www.begurulva.hu/kepe-tibor/

carscoops