A LaFerrari Aperta, a Ferrari 70 éves évfordulójának szimbóluma

Passione Ferrari hétvége a híres Hungaroring versenypályán

A Ferrari, fennállásának 70 éves évfordulóját, a Passione Ferrari program keretein belül ünnepli Magyarországon, június 23-25-e között, a világhírű Hungaroring versenypályán.

Június utolsó hétvégéjén a Ferrari rendkívüli programokkal várja ügyfeleit, rajongóit, szenvedélyes gyűjtőit. A versenypálya számos eseménynek, kiállításnak ad helyet, amelyek lehetőséget kínálnak a rendezvényre látogató vendégeknek, hogy akár csak egy rövid időre is, de részesei lehessenek a Ferrari által képviselt exkluzív világnak.

Ferrari Találkozó

A LaFerrari Aperta, az évforduló ikonikus modellje vezeti majd azt a különleges felvonulást, amely a Budai Várnegyedben található Kapisztrán térről indulva vonul végig a városon, hogy a túra végén a Hungaroring versenypályán egy újabb díszfelvonulással tisztelegjen a Ferrari 70 éves születésnapja előtt.

Ferrari Store

A Ferrari Store pop-up üzlete széles választékban kínál eredeti Ferrari termékeket, férfi-, női-, és gyermek ruházati terméket, a klasszikus vonalvezetéstől a letisztult formavilágon át, elegáns és sportos kiegészítőkkel, valamint játékokat a legfiatalabb rajongóknak.

Ferrari Szimulátor

Aki a Ferrari pop up üzletébe betér, felejthetetlen élménnyel gazdagodhat. Az ott kiállított, legújabb technológiával rendelkező szimulátornak köszönhetően egy versenyautó vezetésének valódi borzongását élheti át, ha vállalkozik annak kipróbálására.

Kiállított Ferrari modellpaletta

A jelenlegi teljes Ferrari modellválaszték kerül kiállításra az ideiglenes Ferrari Szalonban

812 Superfast

GTC4Lusso

GTC4Lusso T

488 GTB

California T

Passione Ferrari kiváló lehetőséget nyújt a Ferrari tulajdonosoknak, hogy alkalomhoz méltóan ünnepelhessék meg a Ferrari 70 éves születésnapját. A teljesség igénye nélkül:

  • híres Hungaroring versenypályán való élményautózás

  • a Passione Ferrari Hospitality exkluzív vendégfogadó tere várja felfrissülésre a Ferrari tulajdonosokat

  • Gálavacsora

Életre szóló élményt nyújt minden kedves látogatónak a mogyoródi versenypályán megrendezésre kerülő Ferrari versenyhétvége, ahol a 70 éves évfordulón kívül a Ferrari Corse Clienti, a Ferrari Challenge Európai Bajnokságsorozat 25. évfordulóját ünnepli.

Szeretettel várnak minden kedves Ferrari rajongót a június 23-25-e között megrendezésre kerülő Passione Ferrari eseményen.

További információért, valamint jegyvásárlás céljából, kérjük, látogasson el a http:www.gpticketshop.hu/Ferrari Racing Days.html oldalra.