Lambretta V125 a Budapest Auto Show-n

A Lambretta motorkerékpárok 125 cm3-es modellje, melyet a minőségi kidolgozottság és a kiváló minőségű alapanyagok jellemeznek. Minden ízében vérbeli Lambretta, melynek stílusa magával ragadja környezetét. Színeiben, megjelenésében, és minőségében is magasan kiemelkedik a középmezőnyből. A 2017 óta a KSR Group kezében lévő Lambretta V125 Special nem csak egy átlagos robogó. Megjelenésével és formavilágával igazi divat ikonná vált az évek során, ami nem is csoda hiszen szülőhazája a divat fővárosa, Milánó. Megbízható 4 ütemű, léghűtéses motorja 7,5kW teljesítményre képes, ami elég ahhoz hogy Lambrettánkon akár 100km/h sebességgel is szelhessük a várost vagy a vidéki utakat.

Számos kiegészítő áll rendelkezésünkre, hogy Lambrettánkat még egyedibbé, praktikusabbá tehessük, mint a gyári króm csomagtartók és szélvédők, de akár motorkerékpárunk színéhez passzoló bukósisakot is vásárolhatunk szeretett Lambrettánkhoz. Vezetéséhez A1 vagy magasabb kategóriás jogosítvány szükséges.

Másokkal ellentétben a V125 Special nagyszerű és értékes alternatíva azoknak a robogó, illetve motoros rajongóknak, akik a szokásos helyett az individualista dolgokat keresik anélkül, hogy feláldozzák a műszaki jellemzőket és a minőséget.

A Lambretta  V-Special minden részlete a kiváló minőséget teszi nyilvánvalóvá: az első és a hátsó lámpák a Lambretta védjegye, ugyanúgy, mint a kulcs díszítése, benne a hagyományos Lambretta oroszlánnal. Egy nagy csomagtartó is található a kényelmes, és szépen varrott ülés alatt.  
A Pirelli Edition és a Bi-Colour Edition speciális verziók még nagyobb individualitást biztosítanak. A V125 Special évtizedek óta tökéletesen simul bele a Lambretta hagyományhoz, mely a klasszikus robogó útját kínálja, tudatosan érintkezve az úttal, az erős motorral és erőteljes gyorsulással. A tárcsafékek az első és a hátsó kerekeken megnyugtató biztonságot adnak az éles fékezés érzése révén, mely jól adagolva rövid fékutat eredményeznek.