LEGO Icons Classic Land Rover Defender 90

Élesítsd fel a kaland szellemét az új LEGO® Icons Classic Land Rover Defender 90-el. A Land Rover fennállásának 75. évfordulóját ünneplő 2336 darabból álló készlet az 1983-tól 2016-ig terjedő Land Rover Defender klasszikus dizájnján alapul, és mindennel kiegészítve a terepjáró kalandokhoz szükséges kiegészítőket.

A készlet megjelenésének megünneplésére a LEGO Group egy élénksárga klasszikus Land Rover Defendert helyezett el a Skót Felföldön, és a világ legnehezebben elérhető LEGO Store-jává alakította át. Valójában csak egy fárasztó tereppályán lehetett elérni, ezért a LEGO Group két legmerészebb kalandort is kihív, hogy elérjék. A legnagyobb kihívás az, hogy Raha Moharrak, az első szaúdi nő, aki megmászta a Mount Everestet és a Seven Summits-ot, valamint a bennszülött skót kalandor és az extrém helyszínek szakértője, Aldo Kane egy szigorú emelkedésben, hogy elérje a távoli LEGO Store-t, de aztán ő is az első megépíteni az új készletet. De ki ér oda előbb?

A film azt mutatja be, hogy ketten bejárják a skót felföld terepet, sáros utakon, göröngyös utakon és akadályokon navigálnak, mielőtt versenyeznek, hogy megépítsék az új, 2336 darabos készletet zord időjárási körülmények között. Az egyik a sivatag rendkívül versengő lánya és rendszeres LEGO-építő, a másik az otthoni gyepén tartózkodik, de több mint 30 év után nekilát az első LEGO-építésnek. A kaland és a játék kihívása nem fejeződik be, amíg az utolsó tégla a helyére nem kattan!

A kaland középpontjában a LEGO Icons Classic Land Rover Defender 90 készlet áll, zöld színű. A klasszikus Defendert hűen lemásoló kettő az egyben formátum azt jelenti, hogy a tégla- és autófanatikusok egyaránt választhatják, hogy megépítik és bemutatják a mindennapi útra kész modellt, mielőtt aktiválnák a kaland módot, és testreszabnák az összeállítást olyan kiegészítőkkel, mint a tetőcsomagtartó, motoros légzőcső, terepjáró. első lökhárító és működő csörlő, oldalsó sínek, szerszámosláda, tűzoltó készülék és vonólemezek a sár és homok áthaladásához, és még sok más. A Defender 75 évnyi terepjáró expedíciót gyűjtött össze. Azonnal felismerhető szerte a világon, egyedülálló kaland, humanitárius és kemény munka rekordjai vannak.

Kurt Kristiansen, a LEGO Design Master megjegyezte: „Az ikonikus Classic Land Rover Defender kockás életre keltése nem volt könnyű kihívás. Ezzel a tekintélyes autóval bárhová elvisz, ezért a tervezési folyamat során szerettük volna a LEGO készletet átitatni ezzel a kalandérzettel. A kettő az egyben formátum azt jelenti, hogy az összes szükséges készletet felpakolhatod, akár a skóciai utakon akarsz átszáguldani, mint kalandoraink, Raha Moharrak és Aldo Kane, akár vízen vagy akár homokdűnéken navigálni. Alig várjuk, hogy lássuk a rajongók reakcióit.”

A LEGO kalandjáról Raha Moharrak így nyilatkozott: „Nagyon izgatott voltam, amikor a LEGO Group felkért, hogy vegyek részt ebben a kampányban. Minden hónapban legalább egy LEGO készletet építek, így a két márkával együtt dolgozni hatalmas kaland volt. Attól kezdve, hogy egy klasszikus Defenderrel átszáguldott a Skót Felföldön, hogy elsőként próbálja meg elérni a világ legnehezebben elérhető LEGO boltját, és hogy az elsők között játsszon az új készlettel, ez egy valóra vált álom volt. ”

Aldo Kane így nyilatkozott: „Évek óta ez volt az első alkalom, hogy LEGO készletet építettem, de egészen biztos voltam benne, hogy a kihívás vezetési szempontjait leküzdöm – elvégre a Felvidéken nőttem fel, így előnyöm volt. . Ennek ellenére a zord terep és a jeges viszonyok igen kalandossá tették! Azt hiszem, a kedvenc részem az egész élményben az volt, hogy Raha és én barátok lettünk az egész során. Ez és az új LEGO készlettel való játék – elég látványos!”

A LEGO Icons Classic Land Rover Defender 90 készlet 2023. április 1-jétől elérhető a LEGO Stores és a lego.com oldalain 209,99 GBP/239,99 € / 239,99 USD ajánlott kiskereskedelmi áron.

TOVÁBBI TERMÉKINFORMÁCIÓ: LEGO® ICONS 2023 Land Rover Defender 90 (cikkszám: 10317)

Életkor – 18 év felett
Minden modell méretei (tartozékok nélkül):
Magasság: 6 hüvelyk / 16 cm
Szélesség: 6 hüvelyk / 16 cm
Hossz: 12,5 hüvelyk / 32 cm
2336 darab
Ár: 209,99 GBP / 239,99 € / 239,99 USD

A legfontosabb funkciók és jellemzők a következők:
Teljesen működő kormánymű
Két-az-egyben összeállítás, amely testreszabható az Ön által preferált verzióhoz – akár standard, akár teljesen terepjáróra.
Működő ajtók és motorháztető
Két különböző motor opció
Három különböző búra opció
Működő felfüggesztés és belső részletek közel állnak a valódi modellhez

A legfontosabb elemek és karakterek a következők:
Tartalék gumik
Tetőcsomagtartó extra munkalámpákkal
Motor snorkel
Offroad első lökhárító extra védelemmel és működő csörlővel
Oldalsínek, kannák, szerszámosláda és emelő, lapát, csákány, kalapács és fejsze, tűzoltó készülék és vonólapok a sár és homok áthaladásához