A legtöbbet kapja a pénzéért

Rangos nemzetközi díjat nyert el a Bárdi Autó

Neves elismerést kapott a Bárdi Autó: az Icertias független svájci minősítő intézet piackutatása alapján az autóalkatrész kereskedőhálózat elnyerte a „Best Buy Award” elismerést.

Az átfogó, 1200 fő részvételével készült piackutatás során az Icertias arra volt kíváncsi, hogy a magyar fogyasztók az egyes kategóriákban mely márkákat tartják a legjobb ár-érték arányúnak. Az autóalkatrész kategóriában a vásárlók a Bárdi Autót jelölték meg mint a vállalatot, ahol a legjobb ár-érték arányban vásárolhatnak autóalkatrészt. A Bárdi Autó ezzel olyan elismert nemzetközi márkák közé került be, mint a Vodafone, a Samsung, a Toyota vagy a Lidl.

Az Icertias Best Buy díjának elnyeréséhez jelentős mértékben hozzájárult a Bárdi Autó egyedülállóan nagy, 4 millió darabos raktárkészlete és felkészült szakembergárdája. Nyolcvan kirendeltségével és népszerű webshopjával a Bárdi Autó biztosítja, hogy a vásárlók a lehető legrövidebb időn belül jussanak hozzá a megvásárolni kívánt alkatrészhez, garázsipari berendezéshez vagy tartozékhoz.

Öt kontinensen van jelen az Icertias

A svájci Icertias egy zürichi székhelyű, független minősítő szervezet. Fő tevékenysége, hogy elismerje és pozitív minősítéseivel támogassa azokat a cégeket, amelyek különleges figyelmet fordítanak az ügyfélkapcsolatok fejlesztésére, termékeik és szolgáltatásaik pedig árban és minőségben a legmegfelelőbbek. Az Icertias öt kontinens több mint 40 országában vizsgálja a cégeket. Minősítési tevékenységéről ezernél is több regionális, országos és nemzetközi médiumban több mint 10 ezer híradás jelent meg mintegy két tucat nyelven. Globálisan neves elismerése a Best Buy Award, amellyel a magyar fogyasztók is rendszeresen találkozhatnak: a kék logót a legjobb ár/minőség arányú termékek és szolgáltatások viselhetik.