Liberty Walk Lexus LX 600

A Liberty Walk LX 600 frissítéseit először mutatják be a Tokiói Autószalonban januárban

Kevesen tagadják ezt az új Lexus LX A 600 egy lenyűgöző SUV, amely nagy nyilatkozatot tesz. Hamarosan a nagyszabású nyilatkozatot tevő tulajdonosok ezt megtehetik a Liberty Walk által kifejlesztett szénszálas testkészletnek köszönhetően.

A hangolási csomagot a közelgő debütálása előtt megtekintették Tokiói Autószalon. Ez korlátozott, amíg a Liberty Walk készletei jönnek, de még mindig növeli a a SUV csak néhány darabmal.

Azonnal a szemet vonzza a szénszálas burkolat, amely ugyanolyan alapformát tart fenn, mint bármely szokásos LX 600 motorháztetője, de mindkét oldalán légszívó szellőzőnyílásokat ad hozzá. A japán tuner ezután készített egy sor szénszálas kerékív-kiterjesztést a luxus SUV-hoz. A módosítások kerekítése egy hatalmas AME kerekek, amelyek fényes fekete színűek és Yokohama gumiabroncsokba vannak csomagolva.

Még nem világos, hogy a Liberty Walk mennyit számít fel ezekért a frissítésekért, de arra számítunk, hogy többet megtudhatunk a Tokiói Autószalonban.

Ez a Lexus LX 600 nem lesz a legszembetűnőbb autó Szabadság séta a Tokiói Autószalonban. Néhány nappal ezelőtt, a tuner ugrálta a Ferrari F40-et hogy erősen továbbfejlesztették a felújított első és hátsó lökhárítókkal, utólagos kerekekkel és egy magasodó szárnyakkal. Ez a mai napig az egyik legbájosabb projekt, és valószínűleg egy kis vagyont fizet, hogy elvonuljon.

carscoops