Limitált karórákat mutatott be a Toyota Racing Development és Original Grain

Anyagában és működésében egyaránt fenntartható, limitált kiadású karórákat mutatott be a Toyota Racing Development és partnere, az Original Grain.

A világ számos pontján a Toyota Gazoo Racing váltja valóra az autógyártó motorsport-ambícióit. A Dakaron, a rali világbajnokságon és a Le Mans-i 24 órás futamon egyaránt TGR képviseli a márkát; nem utolsósorban az ő nevük és emblémájuk fémjelzi a Toyota legsportosabb utcai járműveit, a GR Yaristól a GR Supráig. Van azonban a Toyotának egy másik, hasonló profilú részlege is: a Toyota Racing Development, amely a cég észak-amerikai motorsport-tevékenységeit koordinálja csaknem fél évszázada, miközben speciális tudású modelleket fejleszt közúti és terephasználatra.

Egy-egy új Toyota pickup vagy szabadidőjármű bemutatásakor törvényszerűen állnak elő annak különleges kivitelű módozataival. A vadonatúj Toyota Tacomához például nem kevesebb mint három opciót dolgoztak ki azon ügyfelek számára, akik az átlagosnál nagyobb tudású és erőteljesebb megjelenésű pickupra vágynak. A TRD Sport aszfaltorientált hangolást, a TRD Off-road fölényes terepalkalmasságot jelent, míg a TRD Pro egy kompromisszumokat nem ismerő majdnem-versenyautó, amelyet a világ egyik legkíméletlenebb terepraliján: a Baja 1000 futamon szerzett tapasztalatok alapján fejlesztettek, és speciális futóműalkatrészekkel készítették fel az erdőn-mezőn történő száguldásra.

Ugyanez a hármas irányultság érvényesül >>>