London legexkluzívabb kávézója, a HR Owen Bugattinál 

Ettore’s Espresso Bar

· HR Owen Bugatti London hivatalosan is elindította az Ettore’s Espresso Bart a Mayfair bemutatótermében

· A rendszerint csak meghívással üzemelő HR Owen Bugatti új Espresso bárja először nyitja meg a nagyközönség előtt az exkluzív Mayfair-i helyszínt.

· Ettore Bugattiról, a Bugatti alapítójáról elnevezve ez az első eszpresszó bár, amelyet bármely Bugatti márkakereskedésbe beszerelnek világszerte.

· Az elvihető kávék mellett a látogatók megvásárolhatják a The Ettore Shot eszpresszót, amelyet Bugatti szénszálas eszpresszó csészében szolgálnak fel – exkluzív belépést biztosítva a bemutatóterem társalgójába.

· HR Owen Bugatti egyike a két Bugatti kiskereskedőnek az Egyesült Királyságban, és az egyetlen hivatalos Bugatti Kiváló Partner

A HR Owen Bugatti ma bejelentette az Ettore’s Espresso Bar hivatalos elindítását, amely London legexkluzívabb kávézója. A világon elsőként saját presszóbárral rendelkező Bugatti márkakereskedésként, a HR Owen Bugatti, amely általában csak meghívással működik, először nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt.

A francia luxusmárka londoni bemutatótermében, a Mayfair állambeli Bruton Street-ben található Ettore’s Espresso Bar találóan a Bugatti alapítójáról és patrónusáról, Ettore Bugattiról kapta a nevét. Ettore olyan ember volt, aki mindenben csak a legjobbat választotta, nem csak a zseniális autóiért, hanem a kerékpárvázakért, borotvákért és zárakért is – ha nem talál olyan terméket, amely megfelelne az elvárásainak, megtervezte saját. Az Ettore’s Espresso Bar az ő képmására készült, csúcskategóriás olasz eszpresszógéppel – Ettore olasz szülőházának mutatója – és egy képzett baristával, aki luxuskávékkal szolgálja fel a járókelőket. A Bugatti egyik legújabb hipersportautó-kínálatának hátterével és a gyönyörűen kidolgozott Bugatti Home Collection bútorokkal teli bemutatóteremmel ez az egyik legkülönlegesebb kávézó Londonban. 

A Cappuccino, az Espresso, a Latte, az Americano, a Flat White és a Macchiato alapanyagai mind elérhetőek, de a resistance a The Ettore Shot , egy Bugatti szénszálas eszpresszó csészében felszolgált eszpresszó. Az 50 fontért vásárolt The Ettore Shot -ot vásárló ügyfelek teljes hozzáférést kapnak a londoni bemutatóterem társalgójába, és testközelből láthatják a Bugattit a statikus kijelzőn, valamint többet megtudhatnak a francia luxusmárkáról az ott székelő márkanagykövetek.

A társalgó speciális tervezésű Bugatti fotelekkel van berendezve, amelyek a legfinomabb bőrből és kékre színezett szénszálból készültek – ugyanazok a minőségi anyagok, mint a Bugatti autóiban. A jelen és a jövő mellett a bemutatóterem társalgó a Bugatti történelmét és örökségét is tükrözi, válogatott művészeti installációkkal és szobrokkal, amelyek az autókon túl is a márkát ünneplik. A HR Owen Bugatti több, mint egy autószalon; úgy tervezték, hogy közvetítse a Bugatti márka és mindaz iránt, amit képvisel

Az Ettore eszpresszóbárja mellett a bemutatóterem látogatói a Bugatti árucikkek széles skáláját fedezhetik fel, a baseballsapkáktól és tollaktól a VIITA-ig a Bugatti okosórákig.

A HR Owen az Egyesült Királyság vezető luxusautó-kereskedői csoportja, amely a világ legkeresettebb márkáit képviseli, köztük a Bugattit, a Rolls-Royce-t, az Aston Martint, a Bentleyt, a Ferrarit, a Maseratit, a Lamborghinit, a BAC-t, a Czingert, a Rimacet és a Radfordot.