Megemlékezés miatt változik a 2-es, a 2B, a 23-as villamos és a 15-ös busz közlekedése vasárnap délelőtt

    Megemlékezés miatt változik a 2-es, a 2B, a 23-as villamos és a 15-ös busz közlekedése vasárnap 9.30 és 11.00 óra között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

    A tájékoztatás szerint a megemlékezés február 25-én az V. kerületi Vértanúk terén lesz.


    A 2-es, a 2B és a 23-as villamosok rövidített útvonalon, a déli végállomások és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között közlekednek. A 15-ös autóbusz a Boráros tér felé a Kossuth Lajos tér és a Petőfi tér között módosított útvonalon, a Bajcsy-Zsilinszky úton és a József Attila utcán át jár.


    A 2-es és a 2B villamosok nem érintik a Jászai Mari tér és az Országház, látogatóközpont megállókat, a Kossuth Lajos térnél pedig a Széchenyi rakparton lévő megállóban lehet felszállni a járművekre. A Kossuth Lajos tér és a Szent István körút között a 15-ös autóbusszal lehet utazni.


     A 15-ös autóbusz a fenti időszakban nem érinti a Széchenyi utca, a Zrínyi utca, illetve a Dorottya utca (Vörösmarty tér) megállókat, de megáll az Arany János utcánál a 9-es busz, a Deák Ferenc térnél a 105-ös busz, a Hild téren és a Széchenyi István téren a 16-os busz, a Vigadó téren pedig a villamospótló busz megállóhelyén. A Kossuth Lajos térnél a Boráros tér felé tartó járatra a 70-es, és a 78-as trolibuszok megállóhelyén lehet felszállni – ismertette a BKK.