Megérkeztek a BMW M Performance alkatrészek

A megjelenés egyediségét és a teljesítmény intenzitását fokozó opciók a BMW X5 M, a BMW X6, a BMW X6 M és a BMW X7 modellek portfólióját színesítik tovább.

Magabiztos kiállásával, rendhagyó teljesítményével és meghatározó stílusával a BMW X6 harmadik nemzedéke (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,1 – 10,7 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 172 – 243 gramm / km)* idén novemberben új mércét állít a Sports Activity Coupé (SAC) szegmensben. Néhány hónappal később, 2020 tavaszán a BMW X5 M (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 12,8 – 13,0 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 291 – 296 gramm / km)* és a BMW X6 M (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 12,5 – 12,7 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 284 – 289 gramm / km)* nagyteljesítményű párosának új generációja is megérkezik az utakra, motorháztetejük alatt egy 441 kW / 600 lóerő (a Competition kivitelek esetében 460 kW / 625 lóerő) maximális teljesítményre képes, BMW M TwinPower Turbo technológiával dolgozó V8-as benzinmotorral. Az egyedi megjelenés és a lélegzetelállító menetteljesítmény fokozásáról mindhárom újdonság esetében vadonatúj BMW M Performance alkatrészek gondoskodnak. Az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető tételeket a BMW X7 (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,5 – 11,1 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 171 – 252 gramm / km)* is megkapja.

A kiváló minőségű, prémium kategóriás alkatrészeket kivétel nélkül a nagyteljesítményű sportautókat építő BMW M GmbH tervezőmérnökei fejlesztették ki, a világ legkeményebb versenypályáin felhalmozott szaktudás kiaknázásával. A termékek – amelyekkel a bajor prémiumgyártó ügyfelei nem csupán sportosabbá tehetik négykerekűjük megjelenését, de széles körben személyre is szabhatják azt – minden tekintetben illeszkednek a BMW X5 M, a BMW X6, a BMW X6 M és a BMW X7 típus-specifikációihoz, így nem csupán a négy luxusterepjáró kiállását, de a könnyűszerkezetes járműépítés súlycsökkentő intézkedéseit és a modellek aerodinamikai adottságait is tovább javítják.

Karosszéria: szénszálból készült alkatrészek az egyedi megjelenés és a még jobb aerodinamikai tulajdonságok érdekében

A BMW X5 M, a BMW X6 és a BMW X6 M sportos karakterét számos szénszálból készült BMW M Performance alkatrésszel fokozhatják tovább a bajor prémiumgyártó ügyfelei. A kézzel készült termékek többrétegű mélységét fényesen lakkozott felület emeli ki, amely úgy óvja az alkatrészt, hogy közben láthatóan hagyja a szénszál egyedi méhsejt mintázatát. A szénszálból készült BMW M Performance hűtőrács, küszöbléc és diffúzor (amely a BMW M Performance alkatrészek piaci premierjét követő hónapokban válik elérhetővé) hármasa vérbeli versenyautó-karaktert kölcsönöz a modelleknek. A BMW M Performance sport kipufogórendszer magasfényű feketére fényezett végződéseit körbeölelő diffúzor által szabályozott légörvényt a BMW X5 M esetében magasfényű feketére fényezett BMW M Performance tetőszárny és légterelő lapok optimalizálják. Utóbbi alkatrészek ráadásul a négykerekű iránystabilitására és egyenesfutási képességére is jótékony hatással vannak.

A fekete karosszériamatricákat tartogató BMW M Performance Frozen Black Wrapping csomag az új BMW X6 sportos kisugárzását fokozza. A matt fekete és szürke színben megálmodott, „M Performance” feliratú dekormatrica a felsőkategóriás terepkupé oldalán húzódik végig, hatékonyan hangsúlyozva ki a karosszéria lendületes vonalvezetését. Az új BMW X6 frontrészének magasfényű feketére fényezett betétjei és a BMW X7 hátulját díszítő, magasfényű feketével kiírt típusjelzés ugyancsak a két modell sportosságát nyomatékosítja. A BMW X modellcsalád legnagyobb tagjának exkluzivitását szénszálból készült BMW M Performance külső visszapillantó-házak fokozzák tovább.