Mikor is bérlünk limuzint?

Ki tudná megszámolni, hogy egy ember életében hány olyan alkalom van, amit méltóképp meg kell ünnepelni. Kevés emlékezetesebb és persze elegánsabb dolgot tudunk elképzelni, mint egy limuzinbérlést, a nagy esemény tiszteletére. Foglaljuk is össze, hogy melyek ezek az alkalmak.

Kezdjük az elején…

A kisgyermekkor az az időszak, amikor még minden egy csoda, és az év leginkább várt eseménye a születésnap és a karácsony. Éppen ezért gondolják sokan, hogy egy limuzinbérléssel igazán emlékezetessé tudják tenni az évfordulót. Nekik találták ki a társaságok a gyerekzsúrra történő limuzinbérlést, amikor a zene és a díszítés teljes egészében gyerekbarát, és a kis ünnepeltnek kedvez. Ilyenkor lufidekor és gyerekpezsgő dukál a limuzinhoz, amivel általában óriási meglepetést okoz az ünnepeltnek és barátainak. 

Ahogy telik az idő, elérkezik a szalagavató, ballagás, érettségi ideje, ami szintén egy fontos dolog az életükben. Éppen ezért érdemes megadni a módját az ünneplésnek. Szalagavató esetében igazán sikkes dolog az afterpartyra egy limuzinnal érkezni, amivel csak a legjobb barátok kísérik el az embert. Maradandó és emlékezetes élmény. Ballagásnál is kiválthatnak irigy pillantásokat, ha egy ilyen csodaautó libériás sofőrje veszi át a virágokat és nyitja ki az ajtót a fiatalnak. 

A legény- és leánybúcsú a következő fontos alkalom, hiszen ez egy igen fontos döntést készít elő az ember életében. Az utolsó szabad este, mikor még nem változik meg az ember családi állapota nőtlen/hajadonról házasra, igazán megér egy kis luxus életérzést. Pont emiatt érdemes megadni a módját, és kötelező elemként elkönyvelni a leánybúcsúra egy limuzinos utazást. Az utazás folyamán elkortyolgathatjuk az előre behűtött pezsgőt a limuzin belsejében, de akár a tetőablakból is integethetünk a körülöttünk közlekedőknek. A számos fényképet, amit az út során készítünk, akár azonnal megoszthatjuk a világgal, hogy mindenki láthassa, hogy milyen kiválóan szórakozunk. Ha pedig nem szeretnénk fotózással tölteni az időt, de mégis jó lenne néhány emlék, akkor a bérlés folyamán szerződtethetünk profi fotóst is, aki ott utazik a limuzinban, és elkapja a legjobban sikerült pillanatokat. 

Egy limuzin bérlés mindig jó választás!

Végül, de nem utolsó sorban pedig esküvőkre is kitűnő választás a limuzinbérlés. Gyönyörű és örök pillanat, amikor az ifjú pár egy limuzinnal érkezik és távozik. Ez nem csak szépséges, de praktikus megoldás is, hiszen senkinek nem kell alkohol nélkül töltenie az estét, megoldott az egyik pontból a másikba való eljutás, és nem utolsó sorban remek választás a kreatív fotózások kellékeként. Emellett pedig a Partylimuzinnál különböző akciókkal is tovább emelik az ifjú pár nagy napjának a fényét.

Ha pedig hétköznap bérelnénk limuzint, például egy partyra, vagy akár egy városnézés erejéig? Nincs is könnyebb dolgunk, és még számos akciót is kifoghatunk ezáltal.