Minden érzéked lenyűgözi

Minden érzéked lenyűgözi.

Új #Nissan #LEAF. Egyszerűen lenyűgöző.

Az új Nissan LEAF hivatalos bemutatóját 2017. szeptember 6-án, Japánban tartják.

A LEAF újratervezett, a Nissan legfejlettebb technológiai megoldásait felvonultató következő generációja nemcsak az érzékszerveit nyűgözi majd le, hanem egyben a teljes elektromosautó-piac számára is új viszonyítási alapot teremt.

100%-ban elektromos, kibocsátásmentes működésének köszönhetően az új Nissan LEAF – a Nissan Intelligent Mobility koncepciójának részeként – a vezetést csendes, üdítő élménnyé varázsolja. A Nissan Intelligent Mobility technológiai megoldásaival magabiztosabbá vállhat, hiszen többet láthat és érzékelhet mindabból, ami az autó körül történik. A prémium belső kialakítás pedig még az eddiginél is nagyobb kényelmet kínál majd.

A LEAF – a világ első tömeggyártású elektromos járműve – bemutatásával a Nissan az elektromos járművek mozgalmának úttörője lett. Ma a Nissan LEAF a világ legnagyobb darabszámban értékesített elektromos járműve, melyből már több mint 280 000* példány talált gazdára.

Az új Nissan LEAF világpremierjére 2017. szeptember 6-án, Japánban kerül majd sor, az eseményt élőben nyomon követheti online is. Iratkozzon fel a Nissan globális YouTube csatornájára, vagy kövesse a Nissan-t a Twitteren: @Nissanmotor.

A legfrissebb hírekért kövesse: #Nissan LEAF #ElectrifyTheWorld-t!

 

*A 2010 decembere és 2017 júliusa közötti összesített értékesítési adatok alapján.