Nem áll meg a 2-es metró a Kossuth téren 

Több közösségi közlekedési járat útvonala is módosul Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök budapesti látogatása miatt. A 2-es metró nem áll meg a Kossuth Lajos téren – írta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a hivatalos Facebook-oldalán.
A közlemény szerint lezárták a Bajcsy-Zsilinszky út-Kiskörút útvonalat a Nyugati tér és az Astoria között, a József Attila utcát, az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között, valamint a Markó utca-Bajcsy-Zsilinszky út-Kálmán Imre utca-Kozma Ferenc utca-Vértanúk tere-Garibaldi utca-pesti alsó rakpart által határolt területet.
A 2-es villamos rövidített útvonalon, a Közvágóhíd és a Széchenyi István tér között közlekedik, továbbá nem jár a 70-es és a 78-as trolibusz az Akácfa utca és a Kossuth Lajos tér között.
A 72-es trolibusz módosított útvonalon, Zugló, vasútállomás (Hermina út) és a Nyugati pályaudvar között jár. A 73-as trolibusz a Jászai Mari tér felé, elterelve közlekedik.
A 100E jelzésű autóbuszt szintén elterelik, a Deák Ferenc tér helyett a Fővám téri metróállomásig közlekedik.
A 9-es autóbusz megosztva jár: Óbuda, Bogdáni út és a Nyugati pályaudvar, illetve Kőbánya-alsó, vasútállomás és a Szentkirályi utca között – olvasható a közleményben.
A 16-os autóbusz ideiglenesen nem közlekedik, helyette a Széll Kálmán tér metróállomásról a gyakrabban induló 16A autóbusszal lehet a budai Várba eljutni.
A 15-ös és a 115-ös autóbusz megosztott útvonalon a Gyöngyösi utca, illetve az Árpád híd és a Nyugati pályaudvar, valamint a Boráros tér és az Astoria között közlekedik. A 105-ös autóbusz szintén megosztott útvonalon jár: a Gyöngyösi utca és a Nyugati pályaudvar, illetve az Apor Vilmos tér és a Széll Kálmán tér között.
http://miazablogger.hu/2017/07/17/rohadjon-meg-aki-ezt-leszervezte/