A NIU Upro okos-robogó a városi közlekedés bajnoka is a Budapest Auto Show-n

A NIU UPro okos-robogó fejlesztését a városi közlekedés inspirálta. Meg alkatosánál a NIU és a Bosch a tökéletes egyensúlyra törekedett az erő és a hatótávolság terén.

A legújabb fejlesztésű Bosch kefe nélküli agymotornak és a NIU szuper intelligens vezérlésének köszönhetően egy olyan jármű született, ami maximális megállja a helyét a mai modern forgalomban, továbbá a motor intelligens regeneratív visszatöltésének hála, akár +6%-os hatótáv növekedést érhetünk el. Kis tömegének és méreteinek hála könnyen kezelhető, agilis motort kapunk, melyet akár autóban is szállíthatunk, de egy emeletes ház liftjébe is könnyedén befér. 

A NIU UPro súlya mindössze 52kg (akkumulátor nélkül), és kivehető akkumulátorának hála akár az irodában vagy saját otthonunkban is tölthetjük normál hálózatról. 1200W-os motorja megfelelő erőt biztosít a városi közlekedésben, és akár 15%-os lejtőn való elinduláshoz is.. Kivehető Panasonic lítium zselés akkumulátora normál esetben 29Km-es hatótávot biztosít számunkra. Természetesen a UPro-ból sem maradhattak ki a NIU okos applikációi, mint a GPS nyomkövetés, riasztó, lopás gátló és még rengeteg olyan modern megoldás ami a NIU UPro-t a világ piacvezető okos robogójává teszi. Ezen felül számos kiegészítő rendelhető UPro motorkerékpárodhoz. B kategóriás jogosítvánnyal, vagy 16 év felett AM kategóriás jogosítvánnyal vezethető.