Nyugi sznobberek! Itt a Puma x Porsche Collection

A Puma Hoops és a LaMelo Ball a Porschével együtt büszkén mutatják be a Puma x Porsche kollekciót, egy dinamikus együttműködést, amely zökkenőmentesen egyesíti a kosárlabda és az autóipari kiválóság világát.

A versenypályától a keményfáig a Puma x Porsche Collection a sebességet, a stílust és az innovációt testesíti meg. Az egyik legikonikusabb sportautóból – a Porsche 911 Turbóból – és Indiana mesés autógyártási történetéből merítve ez az együttműködés a versenyzés által ihletett grafika feltűnő keverékét mutatja be merész sárga és fekete színblokkolással.

A kollekciót két nagy teljesítményű Puma Hoops cipő rögzíti: a LaMelo Ball jellegzetes MB.03 és az úttörő All-Pro Nitro™.

A Forever Faster új szintre emelése a LaMelo Ball x Porsche MB.03-mal. Ez a jellegzetes cipő merész sárga és fekete színben tiszteleg Melo „01 of One” stílusa és az ikonikus Porsche 911 Turbo előtt. A Puma Hoops technológiával, beleértve a Nitrofoam™ technológiát is a kiváló reakciókészség és a kényelem érdekében, az MB.03-at úgy tervezték, hogy a pályán és azon kívül is megszólaljon. A legújabb MB.03 iteráció további teljesítménytechnikai pontjai közé tartozik a fokozott tartós tapadás és a légáteresztő monomesh felső támaszték az ultrakönnyű érzés érdekében.

Ezután a Puma x Porsche All-Pro Nitro™-val találkozunk – ahol egy ikonikus autógyártó találkozik egy innovatív kosárlabdacipővel. A merész sárga és fekete ékezetekkel rendelkező cipő több, mint egy színárnyalat; tele van olyan nagy teljesítményű Puma Hoops innovációkkal, mint a Nitrofoam™ a párnázás és a stabilitás érdekében.

Hat ruhavariáció

A Puma x Porsche kollekció nem korlátozódik a lábbelikre; A kollekció hat ruházati variációt is tartalmaz, beleértve a pulcsikat, kabátokat, grafikus pólókat, melegítőnadrágokat és rövidnadrágokat. A legújabb együttműködés az atlétikai bravúr és az autóipari elegancia zökkenőmentes ötvözetét mutatja be, olyan felállást hozva létre, amely minden bizonnyal a kosárlabda-rajongók és az autók szerelmesei számára egyaránt visszhangra talál. Lépjen be a gyors sávba a Puma Hoops, a LaMelo Ball és a Porsche segítségével.

A 2024. február 17-én megjelenő Puma x Porsche kollekció 45-175 dolláros kiskereskedelmi áron lesz elérhető a puma.com webhelyen, a Puma mobilalkalmazásban, a Puma NYC zászlóshajó üzletében, a Porsche.com-on, a Porsche-Design.com-on. , Porsche Design kiskereskedelmi üzletekben és a Foot Lockernél, a Kids Foot Lockernél.