A 2020-as Rebel felszereltsége és stílusa

 • Alacsony, elnyújtott, bobberes stílus
 • A lámpatestek egytől-egyig fénydiódásak, beleértve az irányjelzőket is
 • Új Matt Jeans Blue Metallic fényezés
 • Új váltófokozat-visszajelző
 • Új, gyárilag felszerelt tartozékkészlet rendelhető a modellhez
 • Inverz, folyadékkristályos kijelző fehér háttérvilágítással
 • Az utasülést és a hátsó lábtartót könnyedén leszerelhetik a custom motorok építői

A Rebel fejlesztési programját két szó határozta meg: EGYSZERŰ és NYERS. Igen ám, de a kevésből nem könnyű sokat csinálni – a minimalista irányzat nehezen követhető, mikor minden egyes részletnek komoly jelentősége van.

A Honda mérnökei számára ez a kettősség jelentette a kihívást, pontosabban a márka járműveire jellemző kimagasló használati értéket kívánták ötvözni az egyedülálló formavilággal és vezetési élménnyel. A széles gumi, az alacsony, elnyújtott, bobberes sziluett, a jókora kormány és a 11,2 literes „mogyorótank” nemcsak stílusossá, hanem kényelmessé is teszi a modellt, a vezető szinte benne ülhet a motorban. Bárhonnan is nézzük, egyedinek és szépnek hat. Egyszerűen ellenállhatatlan…

Amit csak lehetett, feketébe öltöztettek az alkotók, ezzel még inkább kiemelve a Rebel különleges vonalvezetését és fényezését. Immáron minden lámpa LED, beleértve a múltidéző, kör alakú fényszórót, amit 175 mm átmérőjű, kompakt lencsével és présöntésű, alumínium konzollal tettek látványosabbá a hondások. Az új, ultravékony, ovális hátsó lámpa, illetve rendszámtábla-világítás remekül passzol a Rebel alacsony építésmódjához, csak úgy, mint a négy – 55 mm átmérőjű – irányjelző. Utóbbiak közül az első kettő kör alakú helyzetjelzőt is magában foglal, így még látványosabb a modell.

A vezetői környezet középpontjában kompakt, 100 mm átmérőjű, inverz, fehér háttérvilágítású LCD-műszeregység áll, amit a 2020-as modellévre váltófokozat-visszajelzővel és fogyasztásmérővel egészítettek ki a szakemberek. Az óracsoport egyszerre szép és könnyen leolvasható, így a használati értéket is jelentősen fokozza. A gyújtáskapcsolót továbbra is az üzemanyagtartály bal oldalán találhatja a pilóta.

A Rebel az alábbi színekben lesz elérhető:

 • Új Matt Jeans Blue Metallic fényezés
 • Graphite Black
 • Matt Axis Grey Metallic (gyári kiegészítőkkel felszerelve)[1]
 • Millenium Red

Az utas ülése és lábtartója könnyedén eltávolítható, s 2020-ra az opciós lista is kibővült. Aki szeretné személyre szabni motorját, többek között csomagtartókonzolt, háttámlát, tankmatricát, valamint műszálas és bőr oldaltáskát rendelhet kimagasló gyári minőségben. Mindemellett a feláras tartozékok listáján olyan tételek jelentek meg, mint a „füstüveges” szélvédővel felszerelt fejidom, a retró teleszkópborítás, illetve gumiharmonika és a gyémántalakú öltésekkel varrt ülés.