Segítségnyújtás elmulasztása Kecelen

A rendőrök egy napon belül beazonosították és elfogták azt a 29 éves férfit, aki a gyanú szerint motorral elütött egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

Bejelentés érkezett a Kiskőrösi Rendőrkapitányságra 2018. december 28-án az esti órákban arról, hogy egy feltehetően közlekedési balesetben megsérült nőt találtak az út mentén Kecelen.

A nyomozás adatai szerint 22 óra 50 perc körül a Császártöltési úton közlekedett egy motoros a Temető utca felől a Dózsa György utca irányába. Haladása során eddig tisztázatlan körülmények között elütötte az úttesten áthaladó 59 éves helyi nőt, aki ennek hatására elesett. Az ütközés során a motoros eldőlt, majd – járművével együtt – segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A baleset következtében a gyalogos az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett.

A keceli körzeti megbízott egy napon belül beazonosította az ismeretlen motorost. A rendőrök a 29 éves helyi férfit 2018. december 29-én 15 óra 35 perckor elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.  

police.hu

http://egyszermarlattamautot.hu/2018/12/30/halalos-baleset-tortent-tortel-kozeleben/