Spanyol pályákon folytatódik

{"Source" : "GeForce SHARE", "B64" : "eyJEUlNBcHBOYW1lIiA6ICJkaXJ0cmFsbHkyLmV4ZSIsICJEUlNQcm9maWxlTmFtZSIgOiAiRGlydCBSYWxseSAyIiwgIlNob3J0TmFtZSIgOiAiZGlydF9yYWxseV8yLjAiLCAiQ21zSWQiIDogMTAxMDcyNjExfQ=="}

A K&H SIM Liga powered by HUMDA rally szakágának versenyzői már a második futamukra készülhetnek a hétvégén! Az első murvás verseny után most a spanyol aszfalton kell bizonyítaniuk az ügyességüket az indulóknak. A futam előtt on-line stream-el és kinyomtatható műsorfüzettel segítik a rendezők a negyedik szezonjukba lépő bajnokság lelkes szimulátorosait.

Az első futamon 340 induló vágott neki az idén a partnereknek köszönhetően immáron pénzdíjas sorozatnak. A K&H SIM Liga powered by HUMDA rally szakágában a Dirt Rally 2.0 játékkal tudnak versenyezni a szimulátorozás megszállottjai. A multiplatform játék népszerűségének hála a www.duen.hu weboldal által szervezet sorozat a legnépesebb mezőnyt vonultatja fel már évek óta a ralizást otthon művelőinek.

SEPTOX Virtuális Spanyol Rally a második forduló hivatalos neve. A szervezők erre a futamra is újdonsággal készültek, már elérhető az on-line műsorfüzet, amely tartalmazza a több, mint 2700 regisztrált versenyző rajtszámát, nevét, kategóriáját; a bajnokság állását, valamint a futam legfontosabb információit, a gyorsasági szakaszok térképei mellett a várható időjárás és útviszonyok nagyon fontos adatait is.

Az előző futam előtt a versenyigazgató, Pannuska Dávid élő stream adásban tartott pályaajánlót és a beállításokban segítette a versenyzőket. A második futam rajtját megelőzően sem marad el ez a bejelentkezés, hiszen nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett a versenyzőktől.

Az első futam nagy csatákat hozott, nem csak abszolútban, hanem kategóriánként is.

A szezonnyitó után így áll a bajnoki tabella:

1. Martin Márkó BORÍTSATOK VISSZA!!! Rally Team 210 pont
2. Fónagy Kristóf BORÍTSATOK VISSZA!!! Rally Team 192 pont
3. Kasza Kristóf 183 pont
4. Molnár Alex TMC Rallysport 180 pont
5. Martinák Balázs TMC Rallysport 174 pont

Csapatonként a futamok legjobb három eredménye számít bele a csapatbajnoki értékelésbe, a korábbi években nagyon népszerű volt ez az értékelés is, hiszen új barátságokat hozott a szimulátorosok világába ez az együtt versengés.

A csapatbajnokság állása az első futam után:

1. TMC Rallysport 519 pont
2. helyi-sport. hu Racing Team 405 pont
3. BORÍTSATOK VISSZA!!! Rally Team 402 pont
4. Car-Go! Virtual Rallye Team 304 pont
5. ARTEP HWR 280 pont

A futam megszokott módon péntek reggel 8 órától egészen hétfő éjfélig teljesíthető. Az eredmények most is folyamatos frissítésben megtalálhatóak a Rallylive.hu weboldalon. A versenyzők körében népszerű, hogy akár szakaszonként is nyilatkozatokat tudnak adni – mint a ’nagyok’ a valós raliversenyeken -, ami szintén megjelenik az eredményközlő weboldalon.