• Egyéb

Tassi, Koncz, Szőnyi és Hege idén is az élre törnek

Összeállt a HELL Racing Team csapata 

Megtartotta éves sajtótájékoztatóját a HELL ENERGY a Budapest Platz-ban, ahol bemutatták az idén szponzorált versenyzőiket. A sportolók 2018-as terveinek ismertetése mellett Tassi Attila nagy bejelentést is tett.

Összeállt a HELL Racing Team 2018-as csapata, akik idén először mutatkoztak együtt a nagyközönség előtt a már hagyománynak számító sajtótájékoztatón. A HELL támogatott sportolói – Tassi Attila, a tavalyi TCR International Series második helyezettje, Koncz Attila K1 Európa-bajnok, valamint Szőnyi Ferenc ultratriatlon világbajnok sorra meséltek tavalyi sikereikről és idei terveikről a moderátornak, aki a 2018-tól a HELL-lel együttműködő közkedvelt influencer, GoodLike volt.

A felszólalók között köszönthettünk egy ismerős arcot is – Koncz Attila edzőjeként a thai-box világbajnok, Kunkli Tivadar is mesélt az előttük álló időszakról, valamint a szintén HRT tag, Hegedűs ’Hege’ László, Guinness rekorder triálos – mivel éppen fellépésen volt az esemény ideje alatt – videóüzenetben köszöntötte a jelenlévőket.

A sajtótájékoztatón Tassi Attila sok, hetek óta a médiában keringő kérdésre választ adott:

Nagy örömmel jelenthetem be, hogy két hét múlva rajthoz fogok állni a WTCR hungaroringi futamán. Megpróbálom idén is a maximumot kihozni magamból és a legjobb eredményt elérni, hiszen a hazai közönség előtt szeretek a legjobban versenyezni. Tavaly a Hungaroringen éltem át a szezon legnagyobb sikerét, amely örök élmény marad számomra, különösen, hogy a 18. születésnapomon történt. Remélem idén is sikerül megörvendeztetnem a magyar közönséget egy bravúros futammal.” – mondta Tassi Attila, aki a sajtótájékoztató keretein belül bemutatta a JAS Motorsport által fejlesztett Honda Civic Type-R TCR versenyautóját is, amely HELL-es dizájnjával igazán látványos jelenség lesz a futamokon rajthoz állók között.

Koncz Attila és Kunkli Tivadar duója is nagy reményekkel indul neki az évnek. Habár Koncz legutóbbi mérkőzésén lesérült, nem csügged:

Komoly terveink vannak 2018-ra. Már januárban megkezdtük a felkészülést egy kéthetes thaiföldi edzőtáborral, ahol a thai-boksz körökben híres Fairtex Training Centerben fejlesztettük a tudásomat Tivadar, és pár helyi küzdősportoló segítségével. Szeretnék a legnagyobbak közé bekerülni, és igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni a siker érdekében.” – mondta a fiatal K1 harcos, Koncz Attila.

Attila nagyon elszánt és alázatosan készül minden meccsre. Azonnal megláttam benne a lehetőséget, amikor tavaly novemberben én készítettem fel a TEK gálás összetűzésére, ezért igyekszem a lehető legjobb felkészülést nyújtani neki, hogy elérje a céljait.” – tette hozzá Koncz edzője, Kunkli Tivadar.

A fiatalok után a Racemachine, Szőnyi Ferenc is beszámolt a tavalyi hihetetlen sikereiről és mesélt az idei célokról:

Arra a kérdésre, hogy mennyire jó érzés a HELL csapat tagjának lenni, talán Bruce Willis is tudna válaszolni. Nagyon büszke vagyok, és lelkes, hogy egy klubban futunk!” – mondta a jó humorú komáromi vasember. „Az idei tervekkel kapcsolatban improvizálni kell, és hogy a legnagyobb, a legemlékezetesebb teljesülhessen, borzasztó komoly felkészülésre van szükség. Idén már 2 maratonon és 3 ultra távú futóversenyen vagyok túl, de ezek csak alapok. Görögországban egy 186 kilométeres futóversenyt szeretnék teljesíteni májusban, novemberben egy tízszeres ultratriatlonra vállalkozok New Orleansban, a kettő között pedig nem kizárt, hogy ismét nekivágok a The Hell Ultra 480 kilométeres távjának, amit tavaly a három indulóból egyedül én teljesítettem.” – tette hozzá Szőnyi Ferenc.

A nemrégiben Budapesten megrendezett X Triál ügyességi motorverseny világbajnokságon fellépő Hege egy videóüzenetben elmondta; Kína után hamarosan Dél-Afrikát is meghódítja triálos csapatával, illetve további bajnoki címek bezsebelését tervezi az idei évben is.

A HELL idén is kiváló sportolókkal büszkélkedhet, akik eddig is kitűnő sikereket könyvelhettek el, és remélhetőleg ezután is sok büszke pillanatot okoznak szurkolóiknak.