Teljes egészében új fejlesztésű éjszakai zár az új generációs DAF tehergépkocsikhoz

Utánszerelhető megoldás

A DAF bemutatja az új generációs DAF tehergépkocsik számára kifejlesztett, egyedülálló DAF éjszakai zár (DAF Night Lock) megoldását, amely bármelyik új XF, XG és XG⁺ modellhez megrendelhető, de utólagos beszerelésre is megvásárolható a DAF hivatalos márkakereskedőinél.

Az új DAF éjszakai zár (DAF Night Lock) harmonikusan illeszkedik a 2022-es „Nemzetközi Év Teherautója” („International Truck of the Year 2022”) díjjal kitüntetett, új XF, XG és XG⁺ modellek ajtajába. A mechanikus zárszerkezet egyaránt kihasználja a kapaszkodó és az ajtó robusztus szerkezete kínálta előnyöket, amelyekbe már gyárilag beépítik a szükséges megerősítéseket.

150 százalékkal erősebb

A DAF éjszakai zár egy a fülkekárpit színével megegyező árnyalatú acélpanelből áll és egy billenőkapcsolóval egészül ki. Aktiválásakor a panel lefelé mozdul és a robusztus kialakítású kapaszkodóhoz csatlakozik, így blokkolja az ajtót, illetve megakadályozza hívatlan vendégek bejutását a fülkébe. A vörös jelzőfény egyértelműen jelzi, amikor aktív a DAF éjszakai zár. Annak biztosítására, hogy vészhelyzet esetén a vezető azonnal kijuthasson a fülkéből, a billenőkapcsoló egyszeri megnyomása elegendő a zár kioldásához.

Széleskörű tesztek igazolták, hogy az új DAF éjszakai zár akár 150 százalékkal nagyobb erőhatásoknak is ellenáll, mint a jelenleg kapható más hasonló rendszerek. Ennek eredményeként, a DAF éjszakai zárral felszerelt, új generációs XF, XG és XG+ modellek ajtaja még feszítővassal sem nyitható ki.
A külső ajtókilincsen specifikus matrica utal a DAF éjszakai zárra.

A járművezetők biztonsága és kényelme

A DAF Trucks számára a járművezetők biztonsága és kényelme a legfontosabb, ezért 2008-ban a DAF jelent meg elsőként az éjszakai zár (Night Lock) megoldásával a vezetők optimális védelme szolgálatában. Az új DAF éjszakai zár (DAF Night Lock) nem csupán harmonikusan illeszkedik az ajtó szerkezetébe, hanem egyszerre robusztusabb és könnyebben használható megoldás.

Megkezdődött az értékesítés

Az új generációs DAF modellekhez kínált, új DAF éjszakai zár (DAF Night Lock) már megrendelhető a DAF márkakereskedőknél.

HALLGASS EXKLUZÍV PODCASTOKAT IDE, ILLETVE IDE KATTINTVA!