Új dizájnban a H-Moto Team

A modern kor kihívásainak megfelelő új külsőt vett fel a csapat, melyet az idei IDM Suzuki Cup győztesére, Kovács Bálintra építenek

A H-Moto Team mindkét ifjú tehetsége kiválóan szerepelt az idei esztendőben, hiszen amíg Kovács Bálint megnyerte az IDM Suzuki Cup sorozatát, addig Kakuszi Ádám mindössze fél ponttal maradt le a Supersport 300-ban magyar bajnoki összetett dobogójáról, míg az IDM-ben pontszerzőként mutatkozott be a legkisebb kategóriában. A pályán elért eredmények arra késztették a csapatot, hogy teljes arculatváltást hajtsanak végre.

Nyugodtan kijelenthető, hogy 2019-ben a H-Moto Team szintet lépett minden tekintetben, hiszen a pályán eddigi talán legnagyobb sikerét érte el azzal, hogy a csapat főversenyzője, a 18 éves Kovács Bálint megnyerte az IDM Suzuki Cup összetett bajnoki címét. Persze ifjabb csapattársának, Kakuszi Ádámnak sem kell szégyenkeznie az idei szereplése miatt, hiszen a 16 éves motoros egyrészt pontokat szerzett az IDM Supersport 300-as kategóriájában, míg többször is dobogóra állhatott a felnőtt magyar bajnokságban, ahol aztán fél ponttal maradt le összetettben a harmadik, és 2 ponttal a második helyezett mögött.

A H-Moto Team vezetése a pályán elért eredmények után úgy döntött, hogy teljes arculatváltást követően egy modern, dinamikus csapatdizájnra vált, amely Csete Viktor munkájának köszönhetően már el is készült. A váltás mindenképpen szükséges volt, hiszen a szakember véleménye szerint az idő és az eredmények bizony túlhaladták a régit.

Egy teljes arculatváltás nagyon komplex feladat, ugyanis egy csapatdizájn esetén szinte mindennek dinamikus, sportos hangulatot kell árasztania, ami ráadásul a modern kor kihívásainak is megfelel. Ebben az esetben a H-Moto volt a fő márka, és az új logóra, amely a H és az M kezdőbetűkből, valamint motorversenyzői csapatról lévén szó, egy fejidomból áll, épül fel minden, ami a dizájnhoz tartozik. Maga az arculat egyébként Bálintra épül, hiszen ő az első számú versenyzője a csapatnak, míg Ádámé még most készül, természetesen a már meglévő elemekhez idomulva – mondta Csete Viktor.

Noha a 2019-es szezon véget ért, a csapat természetesen nem dőlt hátra, és a háttérben komoly munka zajlik a jövő évi tervek megvalósítása érdekében, hiszen mindkét versenyzővel, Kovács Bálinttal és Kakuszi Ádámmal komoly szintet szeretnének lépni 2020-ban.