Új, ingyenes, online oktatóanyag autószerelőknek és autó rajongóknak

Új modullal egészült ki a Federal-Mogul Motorparts ingyenes, online tudásbázisa, ahol a szakemberek mellett az autó rajongók is bővíthetik ismereteiket.
 
A Federal-Mogul Motorparts – a Federal-Mogul LLC divíziója – bejelentette, hogy 3 új képzési modul vált elérhetővé az F-M Campus honlapon. A legújabb oktatási anyag a BERU® és a Champion® gyújtásrendszerekről nyújt információt.
 
A felhasználókat bevezető-, alap- és diagnosztikai szinten egyaránt kiszolgáló új képzési modulok bemutatják a gyújtásrendszerek általános működési elvét, valamint kiemelten kezelik a kapcsolódó gyártási folyamatot, illetve az ehhez használt anyagokat. Az oktató anyag kitér a hibák felfedezését szolgáló szemrevételezési folyamat lépéseire és széles körű áttekintést ad a gyújtásrendszerek jövőjéről.
 
Az F-M Campus ingyenesen hozzáférhető online tudásbázis, amelyet a járműipari részegységekkel és alkatrészekkel dolgozó szakemberek, az ezek szervizelését és szerelését megismerni kívánó szakemberek és a téma iránt érdeklődők számára hoztak létre. A webes platformon egyaránt megtalálhatók kurzusok általános gépjárműipari ismeretek témakörben, illetve konkrét részegységekkel foglalkozó tudásanyagok, például fékek, motorok, szűrők, kormányzásrendszerek és felfüggesztések vagy kerekek végcsapágyai kapcsán.
 
„Az F-M Campus egy kiváló felület autószerelők, autóipari technikusok és hétköznapi autó rajongók számára is” – fejtette ki Marijn Staal, a Federal-Mogul Motorparts európai, közel-keleti és afrikai piacának európai kereskedelmi marketing és műszaki szolgáltatás menedzsere. „Számunkra a folyamatos képzés nagyon fontos, ezért tesszük lehetővé, hogy ügyfeleink tanuljanak és fejlődjenek. A felhasználók számában 2016 eleje óta 37%-os növekedést tapasztaltunk, és a hat új képzési modulunk eredményeként 9263 felhasználónk tett sikeres vizsgát, és szerezte meg az ezt igazoló tanúsítványt. Legyen szó akár egy szerviz tulajdonosról, aki szeretné tovább fejleszteni a csapatát, vagy egy szerelőről, aki a saját karrierjét kívánja építeni, az F-M Campus kiváló lehetőség a fejlődésre, hiszen az oldalt elsősorban számukra hoztuk létre.” – összegezte.
 
Az F-M Campus honlapon az F-M Campus YouTube csatornáját használva oktatófilmek és hibakeresési útmutatók is elérhetők. A könnyen követhető, 9 nyelven elérhető oktatófilmek a motorkerékpárok fékpofáinak cseréjétől kezdve a kerékcsapágyak beszereléséig számos témakört feldolgoznak.
További információkért látogasson el a www.FMcampus.eu honlapra. További oktatófilmek eléréséhez a YouTube-on az FM-Campus felületén kell keresni és regisztrálni.
 
 

   
Az F-M Campus támogatói program egy éjjel-nappal elérhető online képzési platform.
   
A támogatói programban oktatófilmek találhatók többek között a hajtásláncokról, a kormányrendszerekről és a felfüggesztésekről.
   
Részletesen kidolgozott 3D modellek illusztrálják a részegységeket, hogy bemutassák az egyes rendszerek működését.