Új karosszériafényezési árnyalatok és a Piano Black külső felszereltségi csomag

Az új MINI Clubman karosszériafényezési árnyalatai között három új szín mutatkozik be: az Indian Summer Red metál, a British Racing Green metál és a MINI Yours Enigmatic Black metál. A fényezések kontrasztjaként az új MINI Clubman teteje és külső visszapillantó-házai fekete, fehér és ezüst színben is kérhetők.

Az opcionális extrafelszereltségek palettája azonban további személyre szabhatósági lehetőségeket is kínál: a MINI Cooper S Clubman és a MINI Cooper SD Clubman modellekhez megrendelhető Piano Black külső felszereltségi csomag részeként a hűtőrács, az első fényszórók és a hátsó lámpák keretei a króm helyett magasfényű feketében pompáznak.

Új könnyűfém keréktárcsák és sportos kerékfelfüggesztés

Modellváltozattól függően az új MINI Clubman már alapfelszereltségként is 16” vagy 17” méretű könnyűfém keréktárcsákon gurul le a gyártósorról. Az opcionális extrafelszereltség részeként akár 18” és 19” méretű könnyűfém keréktárcsák is megrendelhetők. Újdonságként mutatkoznak be a palettán a kéttónusú, 18” méretű Multiray Spoke és MINI Yours British Spoke garnitúrák, az alternatívák csúcsát pedig a 19” méretű, kéttónusú MINI John Cooper Works Circuit Spoke könnyűfém keréktárcsa foglalja el.

Ugyancsak újdonságként mutatkozik be az új MINI Clubman modellhez megrendelhető opcionális extrafelszereltségek között a sportos kerékfelfüggesztés, amely 10 milliméterrel csökkenti az autó hasmagasságát. A sportos opció nem csupán az új MINI Clubman dinamikus agilitását fokozza, de a modell kiállását is minden korábbinál sportosabbá emeli.

A hatajtós prémium kompakthoz adaptív futómű is elérhetővé válik, amellyel a brit prémiumgyártó ügyfelei az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető MINI Vezetési Üzemmódok (MDM – MINI Driving Modes) égisze alatt, kétféle karakterisztika szerint hangolhatják át a lengéscsillapítók beállítását: a vezetési szituáció függvénye szerint választhatnak a kényelemre hangolt és a rendkívül sportos beállítás között.

Egyediség a legmagasabb szinten: vadonatúj, exkluzív MINI Yours opciók

Az új MINI Clubman maximális személyre szabhatóságát a MINI Yours program által felkínált egyedi tételek garantálják, amelyek a MINI brit gyökereit, a márka tradicionális értékrendjét és a vezető személyiségét hangsúlyozzák. A külső és belső MINI Yours felszereltségeket prémium minőségű anyaghasználat, mérnöki precizitás és végtelen elegancia jellemzi. A MINI Yours Enigmatic Black metál karosszériafényezés és a kéttónusú, MINI Yours British Spoke könnyűfém keréktárcsák mellett az új MINI Clubman opcionális extrafelszereltségei között számos lenyűgöző utastéri tétel is megtalálható.

A látványos paletta tagja többek között a MINI Yours sportkormány és a MINI Yours Leather Lounge Carbon Black üléskárpit is. Utóbbihoz extravagáns fejtámlák csatlakoznak, amelyek precízen varrt mintázata a brit zászló motívumait idézi. A világító Piano Black, világító Frozen Blue és világító Fibre Alloy verziókban egyaránt megrendelhető MINI Yours Interior Styles opció ugyancsak kivételesen exkluzív utastéri tételeket kínál, többek között világító kilincsekkel, illetve egymással is harmonizáló műszerfal- és középkonzol-világítással. A MINI Yours opciók külön-külön is elérhetők a brit prémiumgyártó ügyfelei számára. A MINI Yours portfólió tételei között a fekete alapon alumínium színű varrással ellátott MINI Yours szőnyegek és az oldalablakokra helyezhető MINI Yours dizájnminták is megtalálhatók.

Az utastér személyre szabhatósági lehetőségeinek végtelenül széles tárházát színesítik még az opcionális extrafelszereltségek részeként megrendelhető, új üléskárpitok is: a Leather Chester bőrkárpitozás most először válik elérhetővé az új MINI Clubman számára, Malt Brown, Indigo Blue és Satellite Grey árnyalatokban.

https://egyszermarlattamautot.hu/2019/04/17/megnyero-es-eroteljes-az-uj-mini-clubman-jellegzetes-frontresze/