Újabb balesetek az M5-ös autópályán, egy ember meghalt

     A péntek éjszakai baleset után szombat hajnalban újabb balesetek történtek az M5-ös autópályán, az egyikben, Táborfalva közelében egy ember meghalt.

Lécci nagyon óvatosan, megfontoltan, körültekintően és nyugodtan az utakon!!! A román horda frontátvonulása érkezik

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a hajnali órákban két baleset is történt az M5-ösön, az egyik Táborfalva, a másik Kiskunfélegyháza térségében, mindkettőben több jármű ütközött össze.


    A 61-es kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon történt balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.


    A rendőrök a helyszínelés és műszaki mentés idejére Budapest felé teljes szélességében lezárták a sztrádát. A forgalmat Lajosmizsénél az 5-ös számú főútra terelik. Az autópályára Örkénynél lehet visszatérni – olvasható a police.hu-n.


    A sztráda 106-os kilométerénél – Szeged felé – a másik balesettel szinte egy időben – valamivel 5 óra után – három autó ütközött össze. Itt nem sérült meg senki, de csak a leállósávon és a külső forgalmi sávon halad a forgalom.


    Péntek éjszaka az autópálya 59-es kilométerénél két autó és két kisbusz ütközött össze. Budapest felé több órán keresztül le volt zárva a sztráda.

Korábban:

Baleset miatt lezárták az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalát

     Lezárták az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalát péntek éjjel, miután két autó és két kisbusz ütközött össze Táborfalva térségében – közölte Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

    A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az M5-ös autópálya 59-es kilométerénél eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a négy jármű – olvasható a police.hu oldalon.


    A baleset során az elsődleges adatok szerint személyi sérülés is történt.


    A rendőrök a helyszínelés és műszaki mentés idejére Budapest felé teljes szélességében lezárták a sztrádát. A forgalmat Lajosmizsénél az 5-ös számú főútra terelik. Az autópályára Örkénynél lehet visszatérni.

https://egyszermarlattamautot.hu/2019/12/21/megis-uton-mar-a-roman-csurhe/