Újabb népszerű márka modelljei érhetőek el a Wallis Motor Váci úti kereskedésében

Mostantól a dél-koreai SsangYong modelljei is megvásárolhatóak a Wallis Motornál

A Wallis Motor újabb közkedvelt autómárka, a SsangYong modelljeit is elérhetővé tette Váci úti szalonjában. Az 1994-ben alapított, és a magyar piacon immár közel 30 éve töretlenül sikeres Wallis Motor tesztvezetéssel, nyereményjátékkal és induló kedvezménnyel várja a dél-koreai márka iránt érdeklődőket.

Újabb márka modelljeivel találkozhatnak az AutoWallis Csoportba tartozó Wallis Motor Váci úti kereskedésébe betérő érdeklődők, hiszen a dél-koreai SsangYong modelljei beköltöztek a szalonba. Az összes SsangYong modell – így a Korando, a Musso és a Musso Grand, a Rexton, a Tivoli, valamint a Tivoli Grand – rendelhető az érdeklődők számára, az értékesítés mellett pedig hivatalos SsangYong szervizpont is rendelkezésre áll a helyszínen.

Az AutoWallis Csoport eddig a dél-koreai márka gépjármű- és alkatrész kizárólagos nagykereskedelmi tevékenységét végezte Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában. A márka sikerét és felfutását jelzi, hogy az elmúlt években a Csoport jelentősen növelni tudta piaci részesedését a régióban: Magyarországon 2021-ben összesen 1000 darab SsangYong talált gazdára, ami 15,47 százalékos növekedést jelent egy év alatt, miközben a hazai személyautó-piac 3,4 százalékkal csökkent*.

Egyre népszerűbbek a SsangYong modelljei

A SsangYong a kezdetek óta az összkerékhajtású járművek specialistája, a kiemelkedő minőségű négykerékmeghajtású modellek pedig egyre közkedveltebbek a magyar vásárlók körében is.

„Az AutoWallis Csoporton belül rendkívül pozitív tapasztalataink vannak a márkát illetően, a SsangYong kiemelkedően jó modellpalettával és kimagasló ár-érték aránnyal rendelkezik, számos újautó-vásárlónak nyújt tökéletes választást. Mindez megmutatkozik a folyamatosan emelkedő személygépjármű-eladási statisztikákban is: a SsangYong egyre keresettebb a hazai autóvásárlók körében” – részletezi a szalon új márkával történő bővítésének okait Dósa Péter, az AutoWallis Csoport és a Wallis Motor marketing vezetője.

Tovább erősödik a Wallis Motor piaci pozíciója

A Wallis Motor hitvallása a kezdetek óta változatlan: elsődleges célja az ügyfelek legmagasabb szintű kiszolgálása. A Csoport a közel 30 éves múltja során rengeteg szakmai tapasztalatot szerzett a prémium szegmensben, melyet egy ideje már további kategóriákban is kamatoztat annak érdekében, hogy minél szélesebb vásárlói kört szólítson meg, fenntartva a kiemelkedő ügyfélélményt.

„Az újabb márka bevonása fontos mérföldkő a Wallis Motor életében, amellyel tovább erősítjük piaci pozíciónkat. A SsangYong modelljeivel mostantól még szélesebb vásárlói körnek szeretnénk bizonyítani, hogy megbízható és népszerű márkákkal, a nálunk megszokott magas minőségben szolgáljuk ki az igényeiket” – teszi hozzá Dósa Péter.

Nyitókedvezmények várják az érdeklődőket

A Wallis Motor Váci út 175. szám alatti szalonjának értékesítése felöleli a SsangYong modellpalettáját, az ügyfelek a kiállított modelleket pedig teljes pompájukban megtekinthetik. A teljeskörű értékesítési szolgáltatások mellett hivatalos SsangYong szervizpont is az autótulajdonosok rendelkezésére áll.

A szalon SsangYong márkával történő bővítésének apropójából nyitási akcióval és nyereményjátékkal várja az érdeklődőket. A márkakereskedésben a széles készletkínálat mellett tesztvezetési lehetőség is elérhető, továbbá azoknak az ügyfeleknek, akik az első hat hónapban vásárolnak SsangYong modellt, az első nagyszerviz ingyenes.

A SsangYong márka és modellek kapcsán további információk a Wallis Motor honlapján érhetők el.

* A piaci adatokat a DataHouse szolgáltatta. A szalonról fotót hamarosan küldünk.