Vágányfelújítás miatt buszokkal pótolják a 3-as, a 62-es és 69-es villamosokat szombattól

Vágányfelújítás miatt buszokkal pótolják a 3-as és 62-es vonalon közlekedő szerelvényeket egy szakaszon szombattól, a 69-es villamosok pedig nem közlekednek majd – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
A szakemberek az Újpalota, Erdőkerülő utca villamos végállomáson, a Kolozsvár utcában, valamint az Erzsébet királyné útján a Mexikói út és a Nagy Lajos király útja közötti szakaszon végeznek javítási és felújítási munkákat, amelyek várhatóan augusztus 19-ig tartanak.
A 69-es villamos helyett a felújítási munkák ideje alatt a teljes szakaszon pótlóbusz közlekedik, a többi villamos menetrendjében szakaszosan lehet változásokra számítani. A 3-as villamos augusztus 7-e és 13-a között a Gubacsi út/Határ út és a Bosnyák tér között, augusztus 7-től 11-ig a 62-es villamos a Blaha Lujza tér és a Bosnyák tér, a 62A Kőbánya alsó vasútállomás és a Bosnyák tér között viszi az utasokat. Ezt követően augusztus 14-től 18-ig a 62-es villamos a Blaha Lujza tér és Mexikói út között, a 62A pedig Kőbánya alsó vasútállomás és a Mexikói út között közlekedik.

A kimaradó szakaszokon a BKK pótlóbuszt indít 3-as, 62-es és 69-es jelzéssel.