Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

Idén szeptember 23-án rendezi meg a Volkswagen a hatodik márkatalálkozóját a Hungaroringen.

A korábban megszokott programok mellett több újdonsággal készülnek a szervezők és ezúttal is garantált, hogy sok ezer izgalmas old- és youngtimer, illetve tuning autó lepi el a mogyoródi versenypályát. Mellettük pedig számos gyári különlegesség is látható lesz a helyszínen. Ezúttal egy VI-os Golfot vihet haza a legszerencsésebb látogató.
 
Piros betűkkel szerepel a Volkswagen rajongók naptárában a szeptember 23-i dátum, ekkor rendezi a márka hazai importőre az idei Volkswagen-találkozót. A rendezvény öt évvel ezelőtt Golf-találkozóként indult, de az összejövetel akkori sikerének köszönhetően több típus csatlakozott az eseményhez, így szinte “összmárkás” ünneppé nőtte ki magát a hagyományosan őszi seregszemle. Részben az érintett klubok gondozásában már tíz típus tart összejövetelt a Hungaroringen. A legszebb, legkülönlegesebb Golfok a Paddockon sorakoznak majd, ide háromszáz autót választ ki a szakmai zsűri. A Bogarak és Transportek az összes többi léghűtéses és haszonjármű modellel a Hippifaluban kapnak helyet. Mint ahogy a Passat, a Scirocco és Corrado, a Jetta, Bora és Vento, valamint a Polo modellek is egy csokorban parkolnak majd, más-más helyszíneken.
 

 
A program friss elemekkel bővül, de a korábbi évek kedvelt eseményei ezúttal sem maradnak el. A Volkswagen-találkozón ismét bemutatkoznak új modellek, és a német gyár wolfsburgi központjából is érkeznek autócsodák. Új, extrém bemutatóval jelentkezik a Volkswagen Driving Experience csapata, akik a nap során többször látványos műsorral szórakoztatják a közönséget. Napközben számtalan gyermek és női programmal készülnek a szervezők, este pedig koncert zárja a szombatot. Délután ismét lesz autóátadó, a legszerencsésebb résztvevő ugyanis a Das WeltAuto jóvoltából egy VI-os Golffal mehet haza. Ezt követően a Hippifaluban zárhatjuk a napot, ahol kellemes zene és tábortűz várja a vendégeket és a korábbi évekhez hasonlóan kint is alhatunk a Hippifaluban a versenypálya közepén.
 
A rendezvényről bővebb információ a www.volkswagen-talalkozo.hu honlapon és a rendezvény Facebook oldalán olvasható.