• Egyéb

2019-es Yamaha Urban Mobility robogók

2019-es Yamaha Urban Mobility robogók – Egyszerűbbé, olcsóbbá és élvezetesebbé téve az ingázást

Az Urban Mobility modelleket kifejezetten arra terveztük, hogy a város bejárása egyszerűbb, olcsóbb és élvezetesebb lehessen. Az innovatív, háromkerekű Tricity 125-től az NMAX 125-ön át egészen a nagykerekű Xenter-ig és a komakt D’elight-ig, a Yamaha mindenkinek lehetőséget ad a városi élet új, élvezetesebb megtapasztalására. 2019-Ben a Xenter 125 és NMAX modellek új színekben is elérhetők lesznek.

Építsd meg álmaid kollekcióját az ingyenes MyGarage alkalmazással 
A több mint 1 milliós letöltésnél járó MyGarage alkalmazás a legjobb módja annak, hogy megalkosd saját Yamaha Urban Mobility robogóid álomkollekcióját, ráadásul teljesen ingyen! Az ingyenes alkalmazás letöltése után bárki létre hozhatja saját, személyre szabott Yamaha modelljét.

A MyGarage funkcióval a Genuine Options tartozékok széles választékának segítségével személyre szabhatod a saját modelled, és bármely szögből megtekintheted az eredményt online. Ha elkészül az egyedi motorkerékpár, elmentheted és megoszthatod barátaiddal: ha megszületik a végső döntés az ideális jellemzőkkel kapcsolatban, azt azonnal elküldheted a helyi Yamaha márkakereskedésnek, ahol valóra váltják az álmaidat.