2023-as Can-Am Ryker felállás

A kisebb, sportosabb, könnyebben elérhető és megfizethetőbb Can-Am Ryker termékcsalád három modellt tartalmaz:

Can-Am Ryker

A 8999 dolláros ártól induló Can-Am Ryker Rotax 600 köbcentiméteres 2 hengeres vagy 900 köbcentis 3 hengeres motorral, automatikus CVT sebességváltóval, hátramenettel, tengelyvéghajtással, járműstabilitás-szabályzóval, állítható ergonómiával, valamint driftbarát Sport móddal és üzemanyag-takarékos Eco mód (csak a 900 köbcentis modellen). A Ryker cserélhető panelkészletekkel kapható az egyedi megjelenés érdekében, és 23 különböző opció áll rendelkezésre. A 2023-as új panelszínek közé tartozik a Lemon Twist, az Icepop Blue, a Gold Rush és a Silver Lava.

Can-Am Ryker Sport

A 11 899 dolláros ártól induló Can-Am Ryker Sport az összes Rotax 900-spec Ryker funkcióval, valamint a Sportmodell-exkluzív stílussal, KYB HPG felfüggesztéssel (elöl/hátul állítható előfeszítéssel és hátul állítható kompressziós csillapítással), egy Sport komfortüléssel, egy MAX rögzítéssel. amely hozzáadja a hosszú távú rakomány- és utasszállítási lehetőségeket, a Sport módot és a sebességtartó automatikát. A normál Rykerhez hasonlóan a Sport is 23 különböző panelszínnel érhető el, köztük négy új színnel 2023-ra.

Can-Am Ryker Rally

A 13 899 dollárról induló Can-Am Ryker Rally az összes Rotax 900-spec Ryker funkciót tartalmazza, plusz erősebb kerekeket, rally-kész gumikat, tolórudat, csúszólemezt, sárvédőket, előszűrős szívónyílást, LED-lámpákat és Akrapovič kipufogót. , rally kormány kézvédővel, kényelmes ülés, csúszásgátló lábtartók, KYB HPG lengéscsillapítók távirányítókkal és extra hüvelyknyi utazási lehetőség, MAX rögzítő, amely hosszú távú rakomány- és utasszállítási lehetőségeket kínál, Drift mód a koszbarát kanyarodáshoz, és tempomat. A normál Rykerhez hasonlóan a Sport is 23 különböző panelszínnel érhető el, köztük négy új színnel 2023-ra.

Az új Ryker kiegészítők közé tartoznak a panelkészletek, a fűtött markolat, a Circuit kerekek, a vezetőtámla, a hűtőrács védelme és még sok más.

A Can-Am az exkluzív ruházati sorozatot is újratervezte, amely kabátokat, kesztyűket és sisakokat foglal magában különféle stílusban férfiak és nők számára.

További információért látogasson el a Can-Am On-Road webhelyére: www.brp-world.com

https://www.youtube.com/watch?v=d4FaCUfoGxo&t=6s

Hamarosan podcastban is a Begurulva, illetve a PodCars oldalakon!