2024. április 1-től új néven működik a flottakezelő


2021 áprilisában a japán MHC MOBILTY akvirálta az EuroFleet Zrt.-t, a névváltoztatást az egyesülési folyamat következő lépései. A személyre szabott, minőségi flottakezelési szolgáltatások továbbra is prioritást élveznek, míg az MHC MOBILITY immár a magyar egyedülálló átfogó kínálattal büszkélkedhet.



Az MHC MOBILITY a Mitsubishi HC Capital UK PLC leányvállalata, amely a Mitsubishi HC Capital Inc. része, ami a világ egyik legnagyobb és legdiverzifikáltabb pénzügyi csoportja, több mint 60 milliárd GBP vagyonnal. Az MHC MOBILITY egy páneurópai mobilitási csoport, amely Európa kilenc országában működik, és több mint 37 000 járművet kezel.

Az MHC MOBILITY teljes körű flottaszolgáltatást nyújt Magyarországon. A társaság portfóliója a hagyományos személygépkocsik és kishaszonjárművek operatív lízingjén túlmenően kiterjed a speciális és nagy haszongépjárművek tartós bérletére is. Az MHC széles palettája 44 tonnás haszonjárműveket, szállító furgonokat és még pedelec kerékpárokat is tartalmaz. Az MHC ügyfelei a kis flottával rendelkező helyi kis- és nagyvállalkozóktól egészen a kiterjedt járműportfóliót kezelő nagyvállalatokig terjed.

„Anya olyan tudást és erőforrásvállalatot biztosít, amely lehetővé teszi a járművet és a teljes flottaszolgáltatást kínáló magyar piacon. Állományunkban elektromos kerékpárok és 44 tonnás teherautók egyaránt megtalálhatók. Az EuroFleet ennek a közös értékekkel és struktúrával rendelkező nemzetközi vállalatnak szerves részévé vált. Az új név, az MHC MOBILITY felvételével globális üzleti kilátásainkat kívánjuk javítani, és fellendíteni a vállalat jövőbeli növekedését” – mondta Lauscher András a vállalat vezetője. Hangsúlyozta, hogy a cég elkötelezettsége a prémium minőségű, egyedi megoldások iránt változatlan marad.

Az MHC MOBILITY egyedülálló helyzetben van, mint az egyetlen páneurópai lízingcég, amely erőforrásokkal és tudással rendelkezik, hogy teljes járműpalettára kínáljon mobilitási megoldásokat: az e-bikeoktól a testre szabott teherautókig, és mindenre, ami a kettő között található. A dinamikus mobilitási kihívásokat – amelyekkel a vállalkozások szembesülnek – felgyorsítják a fejlődő fogyasztói igényeket és a jogszabályi változásokat. Az elektromos járművek gyors fejlődéséből kialakuló új mobilitási szokások miatt nehéz lehet meghozni a vállalkozások számára megfelelő döntéseket, ezért az MHC MOBILITY várhatóan a jövőbeni fejlődés körültekintő támogatása mellett.

Az innováció iránti szenvedély és a különböző ipari szektorokban szerzett sokéves tapasztalat révén, az MHC MOBILITY a teljes e-mobilitás felé való átmenet élvonalába tartozik.

„Japán gyökereinknek tényleges cégünk olyan stabilitást és magabiztosságot tud nyújtani az autóipari szektor jelentős változásainak időszakában, amit egyetlen magyar cég sem érhet el. A márkaváltás egyenértékű magyarországi csapatunk beilleszkedésével és erősíti pozíciónkat a helyi piacon. Mostantól a környezetbarát flották és végpontok közötti mobilitási megoldások fejlesztésére szükségünk van, hogy mélyen gyökereznek az általunk képviselt hagyományos értékekben” – mondta Jon Lawes, az MHC MOBILITY igazgatója.

Az MHC MOBILITY-ről

Az MHC MOBILITY egy páneurópai mobilitási vállalat, amely a Mitsubishi HC Capital UK PLC leányvállalataként Európa kilenc országában működik. Jelen van Ausztriában, Belgiumban, a Cseh Köztársaságban, Németországban, Magyarországon, Luxemburgban, Hollandiában, Lengyelországban és Szlovákiában.

Az MHC MOBILITY teljesen integrált, innovatív mobilitási megoldásokat kínál ügyfeleinek országosan és határokon átnyúlóan. Egyszerű és átlátható megoldásaink a tartós bérlet, flottakezeléstől kezdve a vállalkozások teljes körű szén-dioxid-mentesítési megoldásáig bezárólag mindent tartalmaznak, beleértve az infrastruktúrát és az energiatárolást is. Tanácsadóként segítjük ügyfeleinket, hogy eligazodjanak a helyi és nemzetközi flották üzemeltetése során felmerülő kihívásokban, és csökkentsék flottájuk környezeti hatását.