A JBR Capital kiterjeszti együttműködését az SCD-vel, mint kizárólagos járműfinanszírozási partnerrel

  • Az új hároméves partnerség a meglévő, 2017-ben létrejött hosszú távú kapcsolat meghosszabbítása
  • A JRB Capital továbbra is a Supercar Driver kizárólagos járműfinanszírozó partnere lesz
  • A bejelentés a JBR Capital rekord üzleti időszakát követi, 2021. március 1. óta 100 millió GBP hitelt nyújtott.

Az SCD és a vezető autófinanszírozási szolgáltató, a JBR Capital örömmel jelenti be, hogy a következő három évre exkluzív járműfinanszírozási hitelezőként megújított partnerséget kötöttek. Az újonnan megkötött megállapodás egy meglévő hosszú távú kapcsolat meghosszabbítását jelenti, amely először 2017-ben jött létre.

Az Egyesült Királyság egyetlen független pénzügyi hitelezőjeként, amely kifejezetten a csúcskategóriás járművek piacát szolgálja ki, a JBR Capital ideális helyzetben van ahhoz, hogy kielégítse a Supercar Driver igényes tulajdonosokból álló virágzó közössége körében a növekvő keresletet, lehetővé téve számukra, hogy tovább finanszírozzák a szuperautók és a luxusautók iránti szenvedélyüket.

A JBR Capitalt és a Supercar Drivert egyesíti az a közös vágy, hogy fokozzák a világ legizgalmasabb és legexkluzívabb autóinak tulajdonosi élményét. A JBR Capital továbbra is együttműködik a nagy teljesítményű autóipari közösséggel, miközben részt vesz a Supercar Driver legfontosabb eseményein az elkövetkező években. 

A JBR Capital 2015-ös megalakulása óta a mai napig 700 millió GBP értékben adott kölcsönt személyre szabott kölcsönök formájában, így a cég gyorsan vezető szerepet tölt be az autóipari pénzügyi szektorban. A közelmúltban rekord üzleti időszakot élvező JBR Capital több mint 100 millió fontot kölcsönzött csak idén március 1-je óta. Magasan személyre szabott megközelítésével a vállalat holisztikus jegyzési megközelítése segíti a különféle pénzügyi helyzetű ügyfeleket abban, hogy egy kockázatalapú árazási modell segítségével rendkívül versenyképes havi fizetéssel megállapodást érjenek el.

„A JBR Capital izgatottan várja, hogy a következő három évre megújíthatja partnerségét a Supercar Driverrel. Ez egy már régóta fennálló kapcsolat meghosszabbítása, ahol sok ügyfelünk már évek óta szenvedélyes tagja a klubnak. A mi mantránk az, hogy „Fossza meg a szenvedélyét”, és a Supercar Driverrel szorosan együttműködve segíthetünk a vásárlóknak a szuperautó-álom megvalósításában. Nagyon várjuk a további együttműködést a Supercar Driver tagjaival az országszerte megrendezésre kerülő rendezvényeken.” – Darren Selig, a JBR Capital alapítója és kereskedelmi igazgatója

„Jelentős és izgalmas lépés az SCD számára, hogy új három évre szóló partnerséget jelentett be a JBR Capital-val. A JBR bizonyítottan képes és hajlandó megérteni tagjaink autóipari ambícióit, következetesen a kategóriájában legjobb szolgáltatást nyújtani, és mint ilyen, kapcsolatunk kezdete óta sok tag számára segítette a hitelezést. Az elkövetkező években a JBR csapatának ambiciózus tervei vannak az SCD rendezvényekbe való befektetésre és az iparágunk élvonalában elfoglalt pozíciónk további megszilárdítására, ezért természetesen kíváncsian várjuk ennek a fontos partnerségnek a fejlődését.” – Adam Thorby, a Supercar Driver igazgatója