A LEVC új stratégiát jelentett be a nulla szén-dioxid-kibocsátás érdekében

  • A csúcskategóriás taxigyártáson túlmutató LEVC vezető mobilitás-technológiai vállalattá válik
  • Az új stratégia páratlan örökségére építve a LEVC intelligens, környezetbarát, biztonságos és hozzáférhető mobilitási megoldásokat kínál minden eddiginél szélesebb közönség számára.
  • Bejelentették az új felsővezetői csapatot és a LEVC 2023-as célját

A LEVC (London Electric Vehicle Company) egy nagy jelentőségű új fejezetet kezd, meghatározva a márka irányvonalát az elkövetkező évtizedre és az azt követő évtizedre, új stratégiával, hogy vezető nulla szén-dioxid-kibocsátású mobilitástechnológiai vállalattá váljon.

Az erre a célra épített járművek páratlan örökségére építve – a LEVC több mint 70 éve gyártja az ikonikus londoni taxit – a vállalat új stratégiája szerint a vállalat túlnő a világ legfejlettebb taxijának, a TX-nek a gyártásán. A LEVC ma bejelentette elkötelezettségét amellett, hogy intelligens, zöld, biztonságos és hozzáférhető mobilitási megoldásokat kínáljon több ember számára, mint valaha.

Ezt az elkötelezettséget hangsúlyozva a LEVC UK ma bemutatja új felsővezetői csapatát, akik végrehajtják az új stratégiát. Az új kinevezések maximalizálják azt a mérnöki, marketing- és gyártási szakértelmet, amely a cég legmodernebb otthonában, az Egyesült Királyságban, Ansty-ban található, a Geely Holding Group anyavállalatának globális erőforrásaival.

Alex Nan folytatja globális vezérigazgatói szerepét, és mostantól a LEVC brit vezérigazgatója is lesz. Feladata az átfogó üzleti stratégia, technológia, terméktervezés és a Geely Holding Csoporttal való koordináció felügyelete. A LEVC ügyvezető igazgatójává kinevezett Chris Allen, miután korábban jogi igazgatói és vállalati titkári tisztséget töltött be, a beszerzésekért, a gyártásért, a technológiáért és a minőségért, a kormányzati ügyekért, valamint a mobilitási szolgáltatásokért lesz felelős. Jenny Jint is kinevezték ügyvezető igazgatónak, aki az értékesítésről, a marketingről és az értékesítés utáni szolgáltatásokról gondoskodik. Moe Wang, a LEVC Overseas vezérigazgatója a LEVC UK tengerentúli értékesítési igazgatójaként is átveszi a felelősséget.

Alex Nan, a LEVC vezérigazgatója így nyilatkozott: „A LEVC most a következő izgalmas szakaszba lép új márkastratégiánkkal, amelynek eredményeként vezető nulla szén-dioxid-kibocsátású mobilitási technológiai vállalattá válunk.

„A TX 2018-as bevezetése óta a LEVC gyors növekedést produkált, a mai napig 9000 világszerte értékesített járművel, amelyek több mint 500 millió mérföldet tesznek meg, és megakadályozzák, hogy 152 000 tonna CO 2 kerüljön a légkörbe.



„Londonban a LEVC TX-jei a taxipiac 82%-át teszik ki, és ma már több TX van az utcákon, mint a dízel TX4-es. A LEVC örömmel várja, hogy továbbra is segítséget nyújtson a fővárosnak, hogy felgyorsítsa az átállást a tiszta, zöld elektromos, fekete fülkés flottára.

„A jövőben a Coventry állambeli Ansty-ban található legmodernebb gyártóüzemünk továbbra is a híres, ikonikus TX taxi – a londoni fekete fülke és az új generációs modellek – otthona lesz. A LEVC páratlan örökségére építünk, és túllépünk a csúcskategóriás taxigyártáson, és minden eddiginél több ügyfelünk számára biztosítunk intelligens, környezetbarát, biztonságos és hozzáférhető mobilitást. Nézze meg ezt a teret 2023-ban, mivel 20%-os éves árbevétel-növekedést célozunk meg, és a LEVC stratégiájával kapcsolatos további részletek az első negyedévben fognak kiderülni. ”