A Jaguar Daimler Heritage Trust nagy tapasztalattal rendelkező új igazgatóságot nevez ki 

JDHT Workshop

 A Jaguar Daimler Heritage Trust örömmel jelenti be, hogy elkészült új igazgatósága. A JLR-ben, valamint a tágabb autóiparban és a klasszikus autóiparban betöltött vezetői szerepekből merítve az igazgatótanács tagjai felelősek a Jaguar Daimler Heritage Trust védelméért, folytatva annak alapvető küldetését, hogy megőrizze a történelmi járművek, műtárgyak és archívumok gyűjteményét az utókor számára is. meghatározza és felgyorsítja a bizalom jövőbeli stratégiáját, hogy a következő sikeres korszakba irányítsa.

Stuart Dyble-t nevezték ki elnöknek, aki az elmúlt 25 évben a Jaguar Daimler Heritage Trust vagyonkezelőjeként szolgált. Dyble, az Influence Associates és az Influence Emobility globális autóipari PR tanácsadó cég alapítója és ügyvezető elnöke 2000 és 2007 között igazgatósági igazgatóként vezette a Jaguar Land Rover Global Communications Team-et, valamint számos más igazgatósági szintű szerepet töltött be az OEM-eknél és a globális piacon. motoripar.

Keith Benjamint nevezték ki a Jaguar Daimler Heritage Trust ügyvezető igazgatójává. Benjamin kivételes tapasztalata a globális autóipar különböző márkáiban 37 év OEM fedélzeti szinten, ebből 12 év a Jaguar Land Rover jogi igazgatójaként.

A Jaguar ügyvezető igazgatójának, Rawdon Glovernek az igazgatótanácsi taggá történő kinevezése bizonyítja, hogy a Jaguar Daimler Heritage Trust a Jaguarral ma a lehető legmagasabb szinten fűzi szoros kapcsolatait, és kulcsfontosságú érdekelt fél a Jaguar márka múltjában és jövőjében. Gloverhez csatlakozik Richard Agnew kollégája, a Jaguar, Range Rover, Defender & Discovery márkakommunikációs és betekintési igazgatója, aki csaknem három évtizedes Jaguar vezetői tapasztalattal és betekintéssel rendelkezik. Márkaismerete és felelőssége mellett világszínvonalú marketing, digitális és események terén szerzett szakértelmet hoz magával, a Trust jövőjének alapvető készségeit.

Duncan Wiltshire, a Royal Automobile Club elnöke és a Motor Racing Legends Ltd. vezérigazgatója mély tudásával, kiterjedt kapcsolataival és kapcsolataival a klasszikus autók és a versenytársak között tovább erősíti a Jaguar Daimler Heritage Trust igazgatótanácsát.

Stuart Dyble, a Jaguar Daimler Heritage Trust elnöke így nyilatkozott: „Szeretnék köszönetet mondani a Jaguar Daimler Heritage Trust vagyonkezelőinek az újonnan kinevezett igazgatósági tagok iránt tanúsított bizalmukért. Mindannyian megtiszteltetés számunkra, hogy elfogadjuk pozícióinkat, és elkötelezettek vagyunk a tröszt felbecsülhetetlen szerepének folytatása mellett, mint a Jaguar történetének aktív őrzője, valamint a Jaguar Land Roverrel együttműködve, hogy megosszuk és népszerűsítsük ezt a történelmet.

„A Jaguar Daimler Heritage Trust hihetetlen járműgyűjteménye és kivételes archívuma olyan előnyt biztosít a Jaguar számára, amely összehasonlítható bármely más globális autóipari márkával. Létfontosságú, hogy megőrizzék az utókor számára. Ugyanakkor az is elengedhetetlen, hogy a bizalom most is a jövőbe nézzen.

Most vitathatatlanul a legerősebb testületünk van a Trust megalakulása óta, és ezzel a helyén küldetésünk megkezdi a létesítmények fejlesztését, a márka építését és a pénzügyek megerősítését, miközben kulcsszerepet játszunk a Jaguar támogatásában a márka merészségének átadásában. teljesen elektromos „Reimagine” stratégia.”

A JLR igazgatótanácsába további kinevezettek közé tartozik Anna Gallagher, a Customer Love Transformation igazgatója, Richard Shore, aki nemrégiben tért vissza ötéves kínai posztjáról a JLR marketing, értékesítési és szolgáltatási részlegének elnökeként, Kevin Stride Future Customer Quality igazgató és Paul Barritt, A JLR Classic vezetője.

A hosszú távú független igazgatótanácsi tagok közé tartozik Barrie Thrussell, aki több mint ötven éves kiemelkedő karriert futott be, elsősorban a kiskereskedelmi autóiparban. Joe Elliot MBE, aki jelentős vezetői szintű szakértelemmel rendelkezik az autóiparban és a sportágazatban . Martyn Hollingsworth, a Jaguar korábbi főmérnöke és Peter Read a KPMG egykori partnere, nagy tapasztalattal rendelkező elnök és nem ügyvezető, valamint a Concours bírák elnöke és a klasszikus autók rajongója.

A védnökök és az igazgatótanács tagjai közé tartozik Peter Mitchell OBE, a Trust alapítója, védnöke. Mitchell 1983-ban hozta létre a British Motor Industry Heritage Trust (BMIHT) és a Jaguar Daimler Heritage Trust (JDHT) szervezetet Sir Michael Edwards, a British Leyland Plc akkori elnökének támogatásával. és Michael Quinn, Sir William Lyons, a Jaguar alapítójának unokája.

A Jaguar Daimler Heritage Trust továbbra is együttműködik a BMIHT-vel, akik saját örökséggyűjteményüknek adnak otthont a British Motor Museumban, és a JLR Classic-szal, amely hiteles és eredeti alkatrészeket biztosít a tíz éve vagy már régebben kivont Land Rover és Jaguar modellekhez. Mindhárom fél profitál az erőforrások megosztásából.

Tudtad?

Mi az a blogger pont hu, az Egyszer már láttam autót pont hu, a Teszt a lelke mindennek pont hu, a GaszTROLL pont hu és a Trollverda pont hu honlapok, valamint a Begurulva – autó és kütyümustra és a podCARs pont hu podcast csatornák a Médiabirodalom lapcsoporthoz tartoznak!