A 2025-ös Nissan Rogue Rock Creek

A Rock Creek kiadás minden terep gumit és vízlepergető bőrt tartalmaz, míg a csúcsminőségű 2025 Rogues kihangosított vezetési lehetőséget kínál.

  • A Nissan 2025-ös Rogue termékcsaládja egy új, szárazföldi témájú Rock Creek kiadást tartalmaz.
  • A Rock Creek terepabroncsokat, kameraalapú átlátszó motorháztetőt és vízlepergető műbőrt ad hozzá.
  • A Rogue SL és Platinum vásárlók mostantól kihangosított vezetési lehetőséget kapnak bizonyos autópályákon.

A Nissan Rogue forgatókapcsolóján „terep” üzemmódba kapcsolt, és felkúszott a szárazföldi kocsira. Ez az, amely tele van más városi SUV-okkal és crossoverekkel, amelyekből hirtelen keménynek tűnő terepfelszerelések és speciális kiadások születtek. A Nissan a Rogue Rock Creek, és 2025-ben újdonság.

Semmi esélye sincs összetéveszteni a Rock Creek kiadást egy normál Rogue SL-lel. A fényes fekete elülső hűtőrács és a lávavörös alsó lökhárító hangsúlyok gondoskodnak erről. Az alapfelszereltségű tetőcsomagtartó, a fényes fekete külső tükrök és a 17 colos, szaténfekete keréktárcsák 235/65R17 Falken Wild Peak terepgumikba csomagolva teszik teljessé a megjelenést.

Belül a Nissan ragaszkodik a nyomvonalra való témához, mivel a Rock Creek fűtött üléseit vízlepergető műbőr kárpitozással látja el, ami igazán hasznos lehet minden tulajdonos számára, aki nadrágot nedvesít, miután tévedésből azt hitte, hogy néhány gömbölyű abroncs hirtelen elfordította az autót. Rogue egy Moab fegyvert. Az üléseken lávavörös varrások is találhatók, amelyek utánozzák az orr villogását, a Nissan pedig zongorafekete díszítéssel látta el a műszerfalat.

A Rogue 201 lóerős (204 LE), turbós 1,5 literes, CVT-vel támogatott hajtáslánca talán nem az ideális off-road hardver, bár az összkerékhajtás legalább alapfelszereltség. De a Rock Creeken van egy olyan technológia, amely hasznosnak bizonyulhat, akár kúszik a sziklákon a vadonban, akár csak próbál eligazodni a városi terjeszkedésben. Az Around View Monitor rendszer Off-Road nézete lehetővé teszi, hogy a motorháztetőn keresztül „át” láthassa a talajt, akár 19 km/h sebességgel.

A lejtőn történő ereszkedés vezérlése alapfelszereltség, de a Rock Creek vásárlói további felszereléseket is felszerelhetnek a vezeték nélküli töltőpárnával, fűtött kormánykerékkel, négyirányú elektromos utasüléssel, mozgással aktiválható elektromos csomagtérajtóval stb.

A 25-ös Rogue egyik újdonsága, amellyel a Rock Creek nem rendelkezik, a Nissan ProPilot Assist 2.1 sebességtartó rendszere. Az SL és Platinum modelleken felár ellenében elérhető, így a vezetők bizonyos utakon kihangosítva irányíthatják SUV-jukat, feltéve, hogy az úton tartják a szemüket.

A Rock Creek és a többi 2025-ös Rogue árai az értékesítés dátumához közelebb kerülnek nyilvánosságra.

Tudtad?