A ’24 évi Honda CBR500R kiegészítői

24YMHONDACBR500RSOCIAL

A CBR500R-hez megannyi könnyen, gyorsan felszerelhető Eredeti Honda Kiegészítőt kínál a gyártó, melyek darabonként, valamint csomagban is megvásárolhatóak:

Racing csomag

A CBR sportos stílusát kihangsúlyozó, színre fényezett utasülés-takaró formavilágát tekintve is tökéletesen illik a faridomhoz, valamint az egész motorkerékpárhoz, míg a feltűnő felnicsíkok még látványosabbá teszik az ötküllős kerekeket. Karbonmintás, CBR-logóval díszített elem óvja a tank fényezését, és 400 mm-rel magasabb, füstszínű plexi teszi teljessé a csomagot. Utóbbi hatékonyabb időjárás-védelemmel kecsegtet és kényelmesebbé teszi az utazást.

Comfort csomag

Hosszabb utak során nagy hasznát veheti a vezető és utasa a csomagnak, melyben 5 fokozatban állítható markolatfűtés is helyet kapott. A praktikus kiegészítő a kormányról vezérelhető, pillanatnyi állapota megjelenik a TFT-kijelzőn, és induláskor nem szükséges újra bekapcsolni, mert megjegyzi a korábbi beállításokat. Ezen túlmenően megtalálható a csomagban a nyereg alatt elhelyezett telefontöltő, valamint a 3 literes, átlátszó telefonzsebbel és vízálló huzattal kiegészített tanktáska is.

A színes tartozékkínálatot a praktikus, 15 literes utasüléstáska, a 35 literes felső doboz és a felszereléséhez elengedhetetlen csomagtartó egészíti ki. A csomagban foglalt termékek egyenként is elérhetőek.

Honda CBR500R (Modellév: 2024) képgaléria és videók