A ’24-es NX500 kiegészítők

24YMHONDANX500

Megannyi könnyen, gyorsan felszerelhető Eredeti Honda Kiegészítőt kínál a gyártó, melyeket az NX500-zal párhuzamosan fejlesztettek, hogy tökéletes illeszkedjenek a modellhez. Az innovatív alkatrészek darabonként, valamint csomagban is megvásárolhatóak, és akárcsak a motorra, természetesen ezekre is érvényes a Honda jótállása.

Adventure csomag 

Az Adventure csomag még inkább kihangsúlyozza az NX500 kalandmotoros jellegét, egyben fokozza a kényelmet és az időjárás-védelmet. A fekete fényezésű bukócső óvja a motort a sérülésektől, és erre rögzítették ködfényszórókat, melyekkel magabiztosabban tájékozódhat a vezető rossz látási viszonyok mellett is. Masszív kézvédő öleli körbe motoros kezét, megvédve a hidegtől, a felcsapódó kövektől és ágaktól, míg a sötétített légterelő, valamint a felnicsík még stílusosabbá teszi a motort. Hogy a kabát cipzárja ne hagyjon nyomot az üzemanyagtartályon, a nagyméretű tankmatrica is a csomag része.

Travel csomag 

A darabonként 16,5 literes, félkemény oldaltáskapár, valamint az akár 22 literesre bővíthető nyeregtáska rögzítése és levétele roppant egyszerű, és nagyban megkönnyíti a csomagszállítást.

Urban csomag 

Ingázáshoz és hosszabb túrákhoz is ideális a 38 literes, belső táskával és utasháttámlával kiegészített felső doboz, a középállvánnyal pedig gond nélkül letámasztható a motor süppedős talajon, sőt utóbbinak nagy hasznát vehetik a tulajdonosok láncápolás közben is.

Comfort csomag 

Sokkal kellemesebbek az őszi-téli túrák az 5 fokozatban állítható, fűthető markolattal, különösen, hogy a praktikus kiegészítő a kormányról vezérelhető, pillanatnyi állapota megjelenik a TFT-kijelzőn, és induláskor nem szükséges újra bekapcsolni, mert megjegyzi a korábbi beállításokat. Szintén a kényelmet fokozzák a kiegészítő légterelők, mivel segítenek távol tartani a légörvényeket a vezetőtől és utasától, emellett a 3 literes, telefonzsebbel és vízálló huzattal kiegészített tanktáska és az ülés alatti töltőaljzat is fokozza a motor használati értékét.

A csomagban foglalt termékek egyenként is megvásárolhatóak.

Képeken és videókon a Honda NX500 (Modellév: 2024)

Honda NX500 (Modellév: 2024)