A BMW a 2019-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon

A szeptember 12-22. között megrendezett expón első ízben gurul ki a nagyközönség elé a BMW X6 és a BMW 1-es sorozat harmadik generációja, a BMW 8-as Gran Coupé, a BMW M8 sportautó-kvartett, az új BMW 3-as Touring és az új BMW X1, valamint a sportos vezetési élmény jövőjét megelevenítő BMW Vision M NEXT tanulmányautó.

A 2019-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon a BMW a vezetés élményének jövője köré építi fel színpadát: végtelenül széles modellpalettája iránymutató innovációi és továbbfejlesztett újdonságai mellett a bajor prémiumgyártó azon elbűvölő tanulmányautóit és úttörő technológiai megoldásait is reflektorfénybe gurítja, amelyek az elkövetkező években jelentős mértékben meghatározzák majd a személyes mobilitás fejlődését. A 68. Frankfurti Nemzetközi Autószalonon kiállított új modellek a BMW Group portfóliójának rendkívüli sokszínűségét, valamint a „Strategy NUMBER ONE > NEXT” vállalati stratégia részeként megfogalmazott négy technológia-fejlesztési alappillér, az intelligens szolgáltatás-paletta innovációira épülő, nagymértékben automatizált, tökéletesen hálózatba kapcsolt, tisztán elektromos meghajtású személyes mobilitás terén mutatkozó innovációs márkaerősséget éltetik.

A BMW márkatörténetében véghezvitt eddigi legátfogóbb modellújítási és -fejlesztési hullám eredményeként a BMW Group 2019 januárja és júniusa között több gépkocsit adott el világszerte, mint a korábbi pénzügyi esztendők első hat hónapjában bármikor. A müncheni központú vállalatcsoport ezzel továbbra is a világ legsikeresebb prémiumautó-gyártója, amely az összes jogi követelménynek, technikai előírásnak és egyéni preferenciának maradéktalanul megfelelő modelljeivel a világ több mint 160 országában szolgálja ki ügyfeleit. Rugalmasan alkalmazkodó értékesítési stratégiája és változatos termékportfóliója mellett a BMW a prémium szegmens legátfogóbb hajtáslánc-technológiai palettájával büszkélkedhet, amelyen a leghatékonyabb benzines és dízelüzemű motorokkal szerelt, hagyományos belsőégésű technikákon túl tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiák is megtalálhatók. Az elmúlt évek során a BMW Group jelentős mértékű járműfejlesztési előnyre tett szert riválisaival szemben a rugalmasan alkalmazható járműstruktúrák kidolgozásával, amelyeknek köszönhetően bármelyik modellsorozatát a változó piaci követelmények és ügyféligények szerint, gyorsan és hatékonyan, különböző hajtáslánc-technológiákkal felszerelve képes korszerűsíteni, illetve aktualizálni. A bajor prémiumgyártó gyártási rendszerének eme kiváltképp ügyfélközpontú rugalmasságát a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő BMW X3 Sports Activity Vehicle modell is kiválóan illusztrálja, amelyet 2020-tól különféle belsőégésű erőforrásokkal, plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával és tisztán elektromos meghajtással is megrendelhetnek a márka ügyfelei. A BMW Group azon magas fokú szaktudása, amellyel még a legösszetettebb, bámulatosan sokrétű technológiákat is képes tökéletesen a különféle járműstruktúrákba integrálni, a vállalatcsoport meghatározó piaci pozícióját nyomatékosítja az autóipar beszállítói és újdonsült szereplői között kialakult, végtelenül kiélezett piaci versenyben.