A Charger, amihez még Joe Biden is személyesen gratulált

Nem ez az első alkalom, hogy híres tervezők, autóépítők, vagy akár versenycsapatok gépei jelennek meg hazánk legnagyobb éves autómustráján, az Automobil és Tuning Show-n. Az idei felvonás e tekintetben különösen nagyot üt majd, hiszen a kiállításon a – szó szerint értett – világ egyik legszebb és legismertebb épített autója is megtekinthető lesz!

A show felhozatalának ékköve vitathatatlanul egy hazánkban és a környező országokban eddig soha nem látott autócsoda lesz, ami egyenesen Svédországból, a Powered By Johan műhelyéből érkezik hozzánk.

A legendás építés egy utolsó csavarig egyedi, 1968-as Dodge Chargert takar, ami 5 év alatt belefektetett, több mint 15.000 munkaóra eredményeként született meg. Azóta számos komoly rendezvényen megfordult, köztük a világ legnagyobb épített autós seregszemléjét, az amerikai SEMA Show-t is megjárta, komoly kultuszt építve maga köré: az autóhoz többek között a jelenlegi amerikai elnök, Joe Biden és az egyik legnagyobb kinti autómogul, Jay Lenois személyesen gratulált!

A Charger RTR az idei Automobil és Tuning Show-n, a Hungexpo “A” pavilonjában kerül kiállításra május 27-29. között. Az első és talán az egyszeri alkalom, hogy hazánkban, több mint 1.000 autócsoda társaságában, élőben is megcsodálhassa a nagyközönség!