A digitális járműkulcs már elérhető az iPhone és az Apple Watch számára

Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain | 2023: E 220 d 4MATIC (WLTP (vorläufige Angaben): Kraftstoffverbrauch kombiniert: 6,0-5,3 l/100 km); CO₂-Emissionen kombiniert: 157-139 g/km; AVANTGARDE Line; Exterieur: MANUFAKTUR opalithweiss bright metallic; Interieur: Leder macchiatobeige;WLTP (vorläufige Angaben): Kraftstoffverbrauch kombiniert: 6,0-5,3 l/100 km; CO₂-Emissionen kombiniert: 157-139 g/km* Mercedes-Benz E-Class Estate | 2023: E 220 d (WLTP (preliminary values): Combined fuel consumption: 6.0-5.3 l/100 km; combined CO2 emissions: 157-139 g/km), AVANTGARDE line; exterior: MANUFAKTUR opalith white bright metallic; interior: Leather macchiato beige;WLTP (preliminary values): Combined fuel consumption: 6.0-5.3 l/100 km; combined CO2 emissions: 157-139 g/km*

Az új E-osztályú kombi: Digitális járműkulcs1 iPhone-hoz vagy Apple Watch-hoz a KEYLESS GO Comfort csomag részeként

  • A digitális járműkulcs teljes mértékben helyettesítheti a klasszikus autókulcsot
  • Legfeljebb 16 személlyel megosztható, különböző jogosultságok hozzárendelésével a felhasználókhoz
  • Magas biztonsági szabvány az ultraszéles sávú technológiának köszönhetően

A digitális járműkulccsal az E-osztályú kombi egyszerűen elindítható és lezárható, ha a sofőr egy kompatibilis iPhone-t vagy Apple Watchot2 tart magánál. Kulcsmegosztás is lehetséges: Különféle digitális csatornák segítségével hívhatja meg családtagjait vagy barátait az E-Class Estate használatára. Ennek során a jármű tulajdonosa különböző jogokat rendelhet hozzá, csak a járműhöz való hozzáférést, vagy annak vezetését is engedélyezheti.

A jármű egyszerre több felhasználót is képes felismerni, a digitális járműkulcsot pedig akár 16 személy is megoszthatja. Ez AirDrop®, iMessage® és más üzenetküldőkön keresztül lehetséges, ha a társfelhasználó hozzáadja a kulcsot az Apple Wallet-jához. A felhasználó a kulcsot is ugyanolyan egyszerűen eltávolíthatja megosztás után, az Apple Wallet vagy az MBUX infotainment rendszer segítségével.

Azokon a piacokon, ahol elérhetők a Mercedes me connect szolgáltatások, a digitális járműkulcs előtelepítése a KEYLESS GO Comfort Package3 részét képezi.