A Ferrari Purosangue újabb széles választékot kap a digitális világban

Ildar független művész megpróbálta javítani a Maranello hiper SUV vizuális vonzerejét.

A következő történet az Ildar_Project önállóan készített illusztrációit tartalmazza

A Ferrari Purosangue újszülött az autóiparban, mégis vannak megjelenítések, amelyek áttekintik a vizuális módosításokat készítette: DMC és más független tervezők. A játékhoz legutóbb Ildar digitális művész csatlakozott, aki széles testkészletet és túlméretes kerekeket készített a Ferrari első magas lovaglású modelljén.

A Purosangue már széles sportos álláspontot képvisel, de @ildar_project egy lépéssel tovább haladt az első és a hátsó sárvédők meghosszabbításával. A legfontosabb azonban a fekete kész kovácsolt ötvözetek, amelyeket az orosz Vissol Wheels márkanév szállított. Az új cipő átmérője sokkal nagyobb, mint a készlet Purosangue kerekei, amelyek elöl 22 hüvelyk és hátul 23 hüvelyk. A gumiabroncsok szintén lényegesen szélesebbek, mint a készlet.

Egyéb módosítások tartalmazzák az elülső kifejezett osztót és a lökhárító szénszálas ékezeteit. A praning ló jelvényt eltávolították a lökhárító beviteléből, ami nyilvánvalóan jól működik, és nem lopja el a mennydörgést Purosangue fő jelvényéből, amelyet az orrra szerelnek. A fényszórók fekete fólia burkolatának használata szokásosabbnak tűnik.

A sportos ízt tovább fokozza a motorháztetőn lévő fekete grafika, a szénszálas tükörsapkákkal kombinálva. A hátsó rész lényegesen nagyobb tetőre szerelt spoilert, további uszonyokat kapott a LED hátsó lámpák felett, és egy újratervezett diffúzort, amelyben néhány komikusan nagy quad kipufogócső és F1 stílusú féklámpa található.

A Ferrari Purosangue Widebody valószínűleg a digitális világban marad, bár biztosak vagyunk abban, hogy sok hangoló hasonló lehetőségeket kínál a modell számára a közeljövőben. Az egyetlen probléma a SUV hosszú várakozási listája, mivel a magas vevői érdeklődés kényszerült Ferrari felfüggeszteni a megrendeléseket, amíg a termelés felzárkózhat.