Szia Uram! Tesla Modell 3 halottaskocsi érdekel?

A Derks holland cég átalakította a 3. modellt egy erszényré, opcionális csillagos égbolt tetőfedővel a hátsó részén és speciális tárolórekeszekkel

Az EV-k növekvő népszerűsége elkerülhetetlenül eléri az izgalmas, de kísérteties világot is halott átalakítások valamikor, tehát nem meglepő, hogy a Derks Uitvaartmobiliteit nevű holland cég a Tesla Model 3-hoz fordult legújabb projektjükhöz. A Tesla Hearse 3, amint azt nevezik, megrendelhető az európai piacokon, feszített testtel, a koporsó fényűző megvilágított területével, és praktikus tárolórekeszek, miközben akár 375 km ( 233 mérföld ) nulla kibocsátási tartományt kínálnak.

Mint a legtöbb halottas átalakításnál, a projekt sok vágást és egészséges nyújtást igényelt a tengelytávon. Ennek eredményeként a Tesla Hearse 3 hossza 5,56 m ( 218,9 hüvelyk ) hosszú, ami teljes 866 mm ( 34,1 hüvelyk ) hosszabb, mint a szokásos 3. modell szedán.

A Tesla 3. modellből csak az első rész, az első ajtók, a tükör sapkák, a világítóegységek és a lökhárítók vannak átvinni, mivel minden mást úgy alakítottak ki, hogy jobban megfeleljen a jármű új szerepének. A tetőt aerodinamikusan meghosszabbítják, az EV szedánt humongos birtokgá alakítva, hatalmas üvegfelülettel és egyedi csomagtérajtóval. Míg a legtöbb egyfülkés halottas átalakítások tartalmazzon hátsó ajtó törlést, a Tesla Hearse 3 két extra félajtóval rendelkezik, amelyek hozzáférést biztosítanak az extra tárolórekeszekhez.

Belül a cég egy válaszfalat adott hozzá egy ablakkal. Az oldalsó és a hátsó ablakokon elektromos függönyök is vannak a magánélet fokozása érdekében. Nagyon hűvös opcionális tulajdonság a képen látható csillagos égbolt tetőfedő, különböző színű LED-ekkel, amelyek megfelelnek a megvilágított oldalfalaknak. Egyéb lehetőségek között szerepel a kiterjeszthető rozsdamentes acél virágtartók és az ollós kocsi vagy ápolási tokok padlófiókja.

A képen látható jármű a Tesla Model 3 Standard Range Plus, hátsó szerelésű villamos motorral, amely 302 ( 225 kW / 306 PS ) teljesítményt és 53 kWh padlóra szerelt akkumulátort tartalmaz. A elektromos szedán 491 km-es hirdetési tartománya ( 305 km ), de a halotta átalakításának extra súlya és rosszabb aerodinamikája alacsonyabb tartomány becsléseket eredményez 350-375 km között ( 218-233 mérföld ). Ennek ellenére ez több mint elegendő ahhoz, hogy a temetőbe szállítson anélkül, hogy töltési megállásra lenne szükség.

Derks Uitvaartmobiliteit nem osztotta meg a Tesla Hearse 3 árképzését, de a donor base-spec 3. modell költsége € 51 990 ( egyenlő valamivel több mint $ 55 000-rel a jelenlegi árfolyamon ) Hollandiában. Az átalakításban szereplő kiterjedt módosítások alapján a kapott jármű nem lesz olcsó.

casrscoops