Kiterjedt MANUFAKTUR kínálat az EQS-hez

EQS, Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+, MANUFAKTUR diamantweiß bright, AMG Night-Paket Exterieur ( WLTP: Stromverbrauch kombiniert : 24,3-21,8 kWh/100 km; CO2-Emissionen kombiniert: 0g/km );WLTP: Stromverbrauch kombiniert: 21,3-17,7 kWh/100 km; CO2-Emissionen kombiniert: 0g/km* EQS, Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+, MANUFAKTUR diamond white bright, AMG Exterior Night package ( WLTP: combined electrical consumption: 24.3–21.8 kWh/100 km; combined CO2 emissions: 0 g/km );WLTP: Combined electrical consumption: 21.3–17.7 kWh/100 km; combined CO2 emissions: 0 g/km*
  • További exkluzivitás a Mercedes-EQ és a Mercedes-AMG elektromos limuzinjaihoz
  • A kiválasztott anyagok részben kézi feldolgozásúak
  • MANUFAKTUR belső csomag öt exkluzív színnel nappa bőrből gyémánt foltvarrással

Bő egy évvel ezelőtt a Mercedes-Benz bemutatta a MANUFAKTUR termékcsaládot. Olyan exkluzív modellsorozatokban dobták piacra, mint a Mercedes-AMG GT 4 ajtós Coupé, a Mercedes-Benz S-osztály hosszú tengelytávú változata, a Mercedes-Maybach S-osztály és a G-osztály. Az új személyre szabott termékcsalád nagyon kedvező fogadtatásra talált az ügyfelek körében. A közelmúltban az EQS, a Mercedes és a Mercedes-AMG első teljesen elektromos luxuslimuzinja is személyre szabható a MANUFAKTUR termékcsalád segítségével.

A speciális fényezések és a kiváló minőségű belső finomítások kiterjesztik a lehetőségeket az Ön személyes ízlésének megfelelő EQS összeállítására. Az alábbiakban néhány példa a MANUFAKTUR termékcsaládból az EQS-hez:

Összesen kilenc MANUFAKTUR festék áll rendelkezésre, köztük az S-osztályból ismertek, mint például a MANUFAKTUR vintage kék nemfémes vagy a MANUFAKTUR kalahari gold magno (egyenként 7 021,00 €[1]).
Az S-osztályhoz hasonlóan itt is megtalálható a MANUFAKTUR belső csomag[2] (11 007,50 eurótól1). Elérhető a Mercedes EQS-hez, az AMG Line belsővel kombinálva, valamint a Mercedes-AMG EQS-hez is. Az első és a hátsó ülések nappa bőrrel vannak bevonva, és bonyolult gyémántvarrással rendelkeznek. A MANUFAKTUR színű Nappa bőrt az ajtók kartámaszaihoz, a középkonzolhoz és a műszerfal alsó részéhez is használják. Újak a MANUFAKTUR dohánybarna, misztikus vörös és rozé szürke színek. Egy másik különlegesség a MANUFAKTUR kormánykerék, amelyet kézzel borítottak nappa bőrrel, a belső színhez igazodva. A magas szálú padlószőnyegek nappa bőr szegélyűek. A padlószőnyegeket és a fejtámla párnákat Mercedes-Benz csillaggal vagy Mercedes-AMG logóval hímezték. A megvilágított küszöbborítások a megfelelő márka feliratait és a MANUFAKTUR exkluzív mintáját viselik. A középkonzolt MANUFAKTUR feliratok díszítik, magas fényű króm megjelenésben. A kurzív írásmóddal kivitelezve a címke minőségi kivitelezési igényét bizonyítja.
Az Emblem Package[3] (1487,50 €-tól[4]) elérhető a standard belső térben fekete üléskárpittal és fekete szőnyeggel. A magas bolyhos padlószőnyegeket és a fejtámla párnákat a Mercedes-Benz csillagos tónusával hímezték.

[1] Ajánlott kiskereskedelmi ár Németországban 19%-os áfával.
[2] Kényelmes felfüggesztésű ülésekkel kombinálva kapható; elérhetősége a piactól függ.
[3] Nem kombinálható az AMG Line belsővel és nem a Mercedes-AMG modellekhez; elérhetősége a piactól függ.
[4] Ajánlott kiskereskedelmi ár Németországban 19% ÁFA-val.