A Hyundai a SHIFT Mobility konferencián ismerteti hidrogén üzemanyagcellás stratégiáját

 • Michael Cole, a Hyundai Motor Europe elnök-vezérigazgatója az IFA 2020 globális sajtótájékoztatóján árulja el, hogyan alakul át a Hyundai autóipari gyártóból intelligens mobilitási vállalattá
 • A SHIFT Mobility konferencia keretében a Hyundai a hidrogén üzemanyagcella alapú mobilitásra vonatkozó panelbeszélgetést szervez 2020. szeptember 3-án, csütörtökön 11:30 órakor.
 • A Nicole Scott technológiai újságíró által moderált beszélgetésen nagy befolyással bíró szakértők vitatják meg az üzemanyagcellás mobilitáshoz kapcsolódó, különféle témákat
 • Ezen túlmenően Edvin Eriksen, a CRADLE Berlin vezetője a panel vendégtagjaként vesz részt az IFA „Társ-innováció és integráció – a mobilitási piac új szinergiái és globális kilátásai” című, ötödik ülésén.

A Hyundai az IFA 2020 kiállítás keretében megrendezésre kerülő SHIFT Mobility konferencián ismerteti jövőbeli mobilitási stratégiáját, valamint demonstrálja a hidrogén üzemanyagcellás technológiák terén elért szakértelmét. Az idei konferencia hibrid digitális / élő formátumban kerül megrendezésre. A program vitaindító előadását Michael Cole, a Hyundai Motor Europe elnök-vezérigazgatója tartja, aki bemutatja, hogyan alakul át a Hyundai autógyártóból intelligens mobilitási vállalattá. Ezt követően kerül sor a hidrogén üzemanyagcellás mobilitásról szóló panelbeszélgetésre.

A globális sajtókonferencia során Cole elnök úr ismerteti a Hyundai öko-mobilitási stratégiáját, és megosztja az új IONIQ márkára vonatkozó gondolatait. A szeptember 4-én, a Berlini Konferenciaközpontban megrendezendő, globális sajtókonferencián belül délelőtt 10:45-kor kerül sor a Hyundai programjára.

A globális sajtókonferenciát hibrid digitális / élő eseményként szervezik meg: a helyszínen korlátozott számban vehetnek részt vendégek, míg a többiek az IFA digitális kiterjesztésén, az IFA Xtended Space csatornán keresztül, élőben tekinthetik meg az eseményt. Emellett a beszédet az IFA YouTube csatornája is közvetíti élőben. IFA YouTube channel

A globális sajtókonferencián megtartandó beszéden kívül a Hyundai egy digitális oldalszínpadon virtuális panelbeszélgetést szervez a hidrogén alapú mobilitás témakörében. A panelbeszélgetés címe „A jövő üzemanyaga – a hidrogén alapú társadalom felé vezető út.” A panelt Albert Biermann, a Hyundai Motor Group kutatás-fejlesztési részlegének elnök-igazgatója nyitja meg, aki elárulja, hogyan képzeli a Hyundai a különböző öko-mobilitási megoldások sikeres együttes létezését; ezt követően mélységeiben értekeznek az üzemanyagcellás technológiáról. A panelbeszélgetés során a Hyundai nyitott párbeszédet kezdeményez azokról a tiszta energiaforrásokról, amelyek lehetővé teszik a jövő zéró károsanyag-kibocsátású mobilitását, beleértve az üzemanyag-technológiát, illetve a hidrogén alapú társadalom megvalósításához vezető lépéseket. A különböző társterületek szakértő képviselői azokról a jelenlegi és jövőbeli technológiákról folytatnak beszélgetést, amelyekkel létrehozható a hidrogén alapú ökoszisztéma.

A Hyundai ezzel az eseménnyel kívánja demonstrálni, hogy a vállalat élen jár az olyan innovatív üzemanyagcellás megoldások fejlesztése terén, amelyek a legkülönfélébb ipari és gazdasági szektorokban nyerhetnek felhasználást, beleértve az egyéni és kereskedelmi célú mobilitási szükségleteket kielégítő, megfizethető, sorozatgyártású üzemanyagcellás járműveket.

A virtuális panelbeszélgetés teljes egészében digitális formátumú esemény lesz, amelyet az IFA Xtended Space csatornán keresztül, élőben közvetítünk.

A globális sajtókonferencián, valamint a panelbeszélgetés során Nicole Scott újságíró, a Mobile Geeks technológiai weboldal társalapítója moderálja a Hyundai tevékenységeit.

A panelbeszélgetés résztvevői:

 • Albert Biermann, a Hyundai Motor Group kutatás-fejlesztési részlegének elnök-igazgatója
 • Dr.-ing. Sae Hoon Kim, a Hyundai Motor Group alelnöke, az üzemanyagcella központ igazgatója
 • Bertrand Piccard, svájci pszichiáter és léghajós, a Hyundai márka nagykövete
 • Mark Freymüller, a Hyundai Hydrogen Mobility AG vezérigazgatója
 • Jorgo Chatzimarkakis, a Hydrogen Europe főtitkára, az Európai Parlament egykori tagja
 • Stefan Linder, az Alpiq innovációs és technológiai igazgatója
 • Dr. Marcus Guzmann, a Hydrogenious LOHC Technologies értékesítési vezérigazgatója

Végezetül Edvin Eriksen, a Hyundai start-up inkubátor szervezetének, a CRADLE Berlinnek a vezetője is részt vesz a „Társ-innováció és integráció – a mobilitási piac új szinergiái és globális kilátásai” című, ötödik ülésen, mint a „Szakértelmek összekapcsolása, szinergiák kiépítése, avagy hogyan teremtsük meg a jövőbeli mobilitás interdiszciplináris szakértői bázisát?” beszélgetés paneltagja.

Az ülés élő beszélgetésként kerül megrendezésre, amelyet élőben, digitális csatornán keresztül sugározunk.

Program: Hyundai vitaindító előadás az IFA globális sajtókonferenciáján
Időpont: 2020. szeptember 4. délelőtt 10:45 óra
Helyszín: 3.2 csarnok, 1. színpad, Berlini Konferenciaközpont / IFA Xtended Space / YouTube

IFA YouTube channel

Program: Hyundai üzemanyagcella panelbeszélgetés, hidrogén mélybeszélgetés
Időpont: 2020. szeptember 3. délelőtt 11:30 óra
Helyszín: virtuális oldalszínpad, IFA Xtended Space

Program: IFA 5. ülés: „Társ-innováció és integráció – a mobilitási piac új szinergiái és globális kilátásai”
Időpont: 2020. szeptember 4. délután 13:35 óra
Helyszín: IFA főszínpad / IFA Xtended Space

Online közvetítés: az idei helyzetre való tekintettel a Berlini Konferenciaközpontban megrendezendő IFA programot a nagyközönség nem látogathatja. Az érdeklődők azonban digitális csatornán keresztül szabadon nyomon követhetik az eseményeket. Ha újságíróként vagy a nagyközönség tagjaként venne részt a digitális közvetítésen, a regisztrációhoz kattintson ide: https://xtended.ifa-berlin.com/. A résztvevők ezt követően e-mailben kapják meg virtuális belépőjegyüket. Ezzel léphetnek be az IFA Xtended Space digitális térbe, ahol virtuális, interaktív kiállításokat tekinthetnek meg, valamint nyomon követhetik az élő közvetítéseket.