A Lexus lesz a mobilitási partnere az idei Davis Kupa döntőnek

A Lexus lesz a világ legnagyobb nemzetközi tenisztornája, a Davis Kupa 2019-es madridi döntőjének hivatalos járműbeszállítója és partnere. A sporteseményt a madridi La Caja Mágicában rendezik meg november 18-24. között. A Madridi Davis Kupa Döntő a világ egyik legfontosabb sporteseménye, így Madrid egy hétre a teniszvilág fővárosává válik.

A sportesemény hivatalos járműbeszállítójaként szereplő Lexus már jó ideje elkötelezetten dolgozik azon, hogy autómárkából életstílus-márkává váljék. A mostani együttműködés lehetőséget nyújt a Lexus új, innovatív crossovere az UX 250h hibrid prezentálására; az autó egyébként a következő napokban mutatkozik be Spanyolországban.

 „A Davis Kupa az egyik legrégebbi rendezvény a tenisz világában, története 100 évre nyúlik vissza. 2019-ben ez a tradíció megújul, és a rendezvény ezzel a megújult formátummal működik majd tovább. Éppen ez a két érték, a tradíció és az innováció az, ami a Lexus karakterét is jellemzi: a Takumi japán kézművesség és az Omotenashi japán vendéglátási kultúra egy jövőbe mutatóan modern,  innovatív hibrid technológiával kapcsolódik össze a Lexusban.”– magyarázza az együttműködés hátterét Leo Carluccio, a Lexus spanyolországi divíziójának igazgatója.

Nagyon fontos, hogy a Lexus és a Madridi Davis Kupa Döntő olyan értékekben is közös nevezőt képviselnek, mint a kiválóság