A Mercedes-Benz egyesíti a kisteherautók bérlését az autó- és lakóautó-kölcsönzéssel

Mercedes-Benz bündelt die Van-Miete mit dem Pkw und Camper-Mietgeschäft Mercedes-Benz bündelt die Van-Miete mit dem Pkw und Camper-Mietgeschäft

A Mercedes-Benz Rent lesz a központi kölcsönzési platform

A Mercedes-Benz Van Rental integrálva van a Mercedes-Benz Rentbe: egységes kölcsönzési platformok az autók, kisteherautók és lakóautók rugalmas rövid és hosszú távú bérléséhez egy márka alatt.


Kényelmes és egyszerű online foglalás most is elérhető minden Mercedes-Benz Vans modellhez.
A Mercedes-Benz Automotive Mobility egyesíti a Mercedes-Benz Van Rental és a Mercedes-Benz Rent bérleti ajánlatait. Az autókon és lakóautókon kívül a Mercedes-Benz Vans összes többi járműve is a Mercedes-Benz Rent márka alá tartozik. A Mercedes-Benz Mobility bérbeadási szakember és mobilitási szolgáltató széles modellválasztéka közül a magán- és kereskedelmi vásárlók minden igényhez megtalálják a megfelelő járművet a német piacon.

Ez azt jelenti, hogy a teljes termékpaletta a Mercedes-Benz Rent kínálatába tartozik: a teljesen elektromos EQ modellektől az AMG teljesítménymodelljein át a Vito vagy Sprinter kisteherautóig és a kompakt Marco Polo lakóautóig. A kisteherautók flottájában standard és iparág-specifikus járművek vegyesen szerepelnek, köztük a teljesen elektromos eVito, eVito Tourer, EQV és eSprinter modellek, valamint számos speciális átalakítású bérelt jármű. Ide tartoznak például a mélyhűtött járművek, a gyógyszerszállítók vagy a mozgásukban korlátozott személyek szállítására szolgáló járművek. A kisteherautók kölcsönzési szolgáltatása Németországban több mint 150 helyen áll az érdeklődő ügyfelek rendelkezésére a résztvevő Mercedes-Benz fióktelepeken és kiválasztott szerződéses partnereknél.

Gyors és egyszerű online feldolgozás – immár furgonbérlésre is
Az ügyfelek a Mercedes-Benz Rent központi webhelyéről mostantól könnyedén elérhetik a meglévő autókölcsönzési platformokat és lakóautókat, valamint az újonnan hozzáadott kisteherautók foglalási oldalát. Ezzel az új kölcsönzési platformmal az ügyfelek digitálisan és bárhonnan lefoglalhatják kívánt furgonjukat egyedi igényeiknek megfelelően. Ez kényelmes és egyszerű megoldást tesz lehetővé a Citan, a Vito, valamint az eVito, az EQV, a V-osztály és a Sprinter magán- és kereskedelmi furgonok bérléséhez.

„A Mercedes-Benz Rent márka a kényelmet és a minőséget képviseli. Különböző tarifákkal 24 órától 24 hónapig terjedő bérleti időszakot fedünk le, és maximális rugalmasságot kínálunk a rövid- és középtávú mobilitási igényű ügyfeleknek. Online ajánlataink folyamatos bővülésével és rugalmas tarifáinkkal a lehető legegyszerűbbé tesszük ügyfeleink számára az általuk választott jármű megszerzését. Ajánlatunk segítségével a kereskedők még könnyebben reagálhatnak flottájuk csúcsterhelésére.”
Stefan Sonntag, a Mercedes-Benz Automotive Mobility GmbH vezérigazgatója

A Mercedes-Benz Automotive Mobility-ről
A Mercedes-Benz Automotive Mobility bérelhető és előfizetéses modellekkel egészíti ki a Mercedes-Benz mobilitási szolgáltatásait, és a klasszikus lízing és finanszírozás mellett rugalmasabb járműhasználati formát tesz lehetővé. A bérelt modellhez a Mercedes-Benz Automotive Mobility személygépkocsi- és kisteherautó-modellek széles választékát kínálja a Mercedes-Benz járműosztályokból és -sorozatokból, valamint kompakt és nagyméretű lakóautó-modelleket. A Mercedes-Benz előfizetéses alapon kínál Mercedes EQ modelleket is. Az előfizetési ajánlat különösen azokat az ügyfeleket célozza meg, akik hosszú távú kötelezettségvállalás nélkül szeretnének egyszerű és rugalmas bevezetést az elektromobilitásba. Az autókereskedelem számára a rugalmas használati ajánlatok egy másik módja annak, hogy új modellekre inspirálják a rövid- és középtávú mobilitási igényű új célcsoportokat.