A Nissan BE@RBRICK figurina olyan aranyos, hogy meg szeretnéd enni (de ne tedd)

A BE@RBRICK-et 2001-ben találták ki az eredeti játékmaci 100. évfordulója alkalmából. Most pedig segítségével a Nissan ünnepli a 90. születésnapját.

A Nissan BE@RBRICK figura olyan aranyos, hogy meg szeretnél enni (de ne tedd) 2013. decemberben a Nissan ünnepli 90. évfordulóját, és terveik vannak ennek megünneplésére. Azonban úgy gondolják, hogy a hagyományos történelemórák és videók egy kicsit unalmasak lehetnek. Ehelyett olyan tárgyat állítottak elő, amely lehetővé teszi, hogy mindenki átélhesse az autógyártó gazdag történelmét.

A Nissan által kitalált tárgy egy BE@RBRICK figura, melyen a logojuk és a 90-es szám található. A játékfigurát párban értékesítik, a nagyobbik mérete 2,7 hüvelyk (70 mm), míg a kisebbiké 11 hüvelyk (280 mm). Ez azt jelenti, hogy a kisebbik medve mérete csak egy picit magasabb, mint egy LEGO figura, a nagyobbik pedig csak egy kicsit alacsonyabb, mint az átlagos diótörő katona figura.

A Nissan kreatív ötlete egy BE@RBRICK figura, melyen a logojuk és a 90-es szám található. Ezeket a figurákat párban lehet megvásárolni, az egyik mérete 2,7 hüvelyk (70 mm), a másik pedig 11 hüvelyk (280 mm) magas. Ez azt jelenti, hogy a kisebbik medve mérete csak egy picit magasabb, mint egy LEGO figura, míg a nagyobbik picit alacsonyabb, mint az átlagos diótörő katona figura.

A Nissan BE@RBRICK figura olyan aranyos, hogy esetleg érdekel, hogy egyáltalán mi az a BE@RBRICK. Japánban a Medicom Toy által 2001-ben létrehozott, az eredeti játékmaci 100. évfordulójáról szóló ünneplésre találták ki.

Az elmúlt 20 év során a játékból gyűjtőtárgy lett számos vásárló számára. A BE@RBRICK sosem változtat alakján, csak a külső festékét módosítja. A Medicom Toy olyan híres művészeket, mint Keith Haring, olyan sorozatokat, mint a Pokemon, és olyan zenészeket, mint a Grateful Dead, ünneplő festéssel látták el a medvét.

Most a Nissan az a legújabb téma, amit ünnepelnek, és festék mintájához a Sunset Copper-t választotta a lábakon, karokon és a fejen. Az Ariya-n kívüli elektromos járművek festékbevonatából inspirálódott, azonnal az autógyártóra utal.

A torszán Nissan új logóját láthatjuk fekete háttérrel. Emellett a medve egy Kumiko mintát is visel, ami “Japán DNS szépségét idézi, mely az idők során öröklődött”. Végül, az egyik karán egy cseresznyevirág található.

A Nissan közölte, hogy a BE@RBRICK figurák értékesítése november közepén kezdődik, de most előrendelhetőek. A játékgyártó meglehetősen meglepően 17 600 jent (117 USD-t) kér ezért az árért, de a nagy és a kicsi medvét is megkapjuk ezért az árért.