A Polestar Makka Moped már elérhető égkék színben

A Cake Makka Polestar változata még egy arany színű Ohlins lengéscsillapítót is tartalmaz

A Polestar a másik svéd CAKE céggel együttműködve piacra dobta a Makka elektromos moped korlátozott szériás változatát, amelyet a két cég először 2021-ben mutatott be.

A már meglévő Cake Makka Polestar változata módosítja az utolsó mérföldes ingázó jármű megjelenését, hogy kiegészítse a Polestar 2 dizájnját. A standard modellben (az alábbi képen) ez magában foglalja az egyedi vékony fényszóró felszerelését, fekete részlettel. , és egy aranyra festett hátsó Ohlins lengéscsillapító. Az eredeti modell azonnali sikernek bizonyult, és gyorsan elfogyott.

Ez az új, limitált kiadású változat elveti az eredeti Snow Matte felületet egy új égszínkék szín helyett, amelyet először a lenyűgöző Polestar 02 Electric Roadster Concepttel vezettek be, amely egy új modellt, a Polestar 6-ot fog szülni.

A Standard Polestar Cake Makka a Show Mattben végzett

A Cake Makka új változata egy levehető hátsó tartót is hozzáadott, hogy javítsa a rakományszállítást, és lehetővé tegye a felhasználók számára, hogy szállítsanak olyan dolgokat, mint a dobozok, állványok és még a hátsó utasülés is.

A Polestar úgy véli, hogy a Makka fontos szerepet játszhat abban, hogy segítsen egy ingázónak megtenni az utazás utolsó mérföldjét. Amikor tavaly először piacra dobta a Makka-változatot, a Polestar azt mondta, hogy a teljesen elektromos 2-es szedán tulajdonosai leparkolhatják a városközpont szélén található töltőállomáson, majd a Makkával befejezhetik útjukat.
hirdetés görgetése a folytatáshoz

Azok, akik az új Cake Makka Polestar kiadást szeretnék megvásárolni, a Polestar Additionals webshopon keresztül 4350 fontért (5299 dollárért) megtehetik. Két menetmóddal kapható a megnövelt hatótávolság vagy a kiegyensúlyozott teljesítmény érdekében, végsebessége pedig 45 km/h (27,9 mph).