A RIANNA + NINA bemutatta új OPERA kollekcióját a berlini divathéten

Partnerség a Mercedes-Benzzel

  • Lenyűgöző bemutató a Bode Múzeumban a Berlini Divathét részeként
  • Mercedes-Benz Fashion Moments” exkluzív vacsorával a Borchardt étteremben
  • Teljesen elektromos Mercedes-Benz EQS SUV „RIANNA + NINA” megjelenéssel

Exkluzív Mercedes podcastok a Begurulva (spotify + youtube) és a podCARs (spotify + youtube) csatornáinkon!
Hallgass ránk!

A 2024-es első „Mercedes-Benz Fashion Moments” vendégei tegnap este egy inspiráló utazást éltek át a RIANNA + NINA címke színes világában a berlini Bode Múzeumban. Az alapítók, Rianna Kounou és Nina Knaudt a Mercedes-Benzzel együttműködve bemutatták új „egyetlen” kollekciójukat, az OPERA-t, amely a legendás szoprán, Maria Callas előtt tiszteleg. A műsort követően a Borchardt Étteremben exkluzív vacsorára került sor, amely lehetőséget kínált a vendégeknek eszmecserére.

Maria Callas tavaly decemberben lett volna 100 éves. Az OPERA kollekció 25 megjelenését a híres díva elbűvölő stílusa ihlette, és örökségét egy kortárs kontextusba viszik át a RIANNA + NINA ikonikus aláírásával. Az 1960-as és 1970-es évek A-vonalú sziluettjei a fényes árnyalatok, flitterek, csillogás és arany akcentusok széles választékát kínálják. Mint minden RIANNA + NINA kollekció, az OPERA is kézzel készül Berlinben értékes vintage anyagokból, például selyem organzából, régi selyemsálakból vagy kézzel festett anyagokból, és fenntartható, befogadó luxust képvisel. A Bode Múzeum pompás, neobarokk hangulatú előadását Maria Callas eredeti felvétele kísérte a Carmen című operában.

„Az OPERA-val a RIANNA + NINA nemcsak egy rendkívüli és értékes divatkollekciót hozott létre, hanem az érzelmek tűzijátékát is megteremtette a színek szeretete és az egyéni esztétika révén. A különleges mesterségbeli tudás és egyediség fenntartható értelmezése inspirál. Ezért nagyon örülünk ennek a kiváló partnerségnek a Mercedes-Benz Fashion Moments részeként, amelyben kifejeződik a tervezéssel és az esztétikával kapcsolatos közös filozófiánk.”
Kerstin Stenkat, a Mercedes-Benz autóértékesítési részlegének németországi marketingkommunikációs vezetője

„Az OPERA tisztelgés a csodálatos művésznő, Maria Callas előtt, az én személyes interpretációm, amely vintage szöveteink egyedülálló keverékén keresztül jut kifejezésre, amelyeket világszerte kincsként találunk. Minden egyes darabot szenvedéllyel kézimunkával készítettünk stúdiónkban, és a gazdagságot és a görög örökséget képviseli, amely megtestesíti a RIANNA + NINA világát.”
Rianna Kounou, a kiadó alapítója és kreatív igazgatója

„A Bode Múzeum tökéletes háttere ennek a bemutatónak, és nagyon hálásak vagyunk a Mercedes Benzzel való együttműködésért, amely lehetővé tette ezt a különleges produkciót. Úgy gondoljuk, nagyszerű látni, hogy a Mercedes-Benz évek óta mennyire hitelesen támogatja a divatvilágot világszerte, és nagyon örülünk, hogy márkánkat még szélesebb, dizájnhoz értő közönség számára tudjuk elérhetővé tenni.”
Nina Knaudt, alapító

A „Mercedes-Benz Fashion Moments”-szal való együttműködés részeként a RIANNA + NINA egy teljesen elektromos Mercedes-Benz EQS SUV-t tervezett egyedi formanyelvükön. Az egyedi darabot, amely a berlini divathéten kísérte kettejük mindennapjait, virágmotívum díszíti, amelyet kifejezetten a kifejező és aerodinamikus testhez terveztek.

A „Mercedes-Benz Fashion Moments” formátum a Mercedes-Benz és a divat közös kulcselemeit képviseli. A koncepció lehetővé teszi a Mercedes-Benz számára, hogy rugalmasság és exkluzivitás révén személyre szabja vásárlói megközelítését, összekapcsolja a márkákat a divat, a design, a művészet és az életmód terén, és Németország egész területén megvalósítható. 2024 folyamán további három eseményre kerül sor.